Dag 2 i barnehagen

16.08.2012
Første dag i barnehagen gikk veldig så bra. Dag 2 var fylt av solskinn, mange inntrykk, nye venner og bekjentskap og forhåpentligvis en del latter. Før jeg tok meg en luftetur vekk fra barnehagen koste Christine seg på huska. Det var veldig gøy, dessverre klarte jeg ikke å ta bilde av det største gliset… Men da jeg kom og hentet henne koste hun seg sammen med Amelia, og to andre store jenter leide rundt på henne. Koselig å hente når det er slike øyeblikk som møter meg!

SKJULT INNHOLD

Her har vi valgt å skjule noe innhold for uregistrerte brukere. Det vil vises så fort du logger deg inn i boksen oppe til venstre på morsom.no ...

Ta kontakt med oss for å opprette en bruker til deg.

2 thoughts on “Dag 2 i barnehagen”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *