To uker på Mallorca vs en dag på Gjøvik

Etter to uker på Mallorca var jeg ikke solbrent, en dag ute i sola på Gjøvik og jeg er rød… Solkrem er altså ikke bare til «sydenbruk» og for barn med andre ord..

4 thoughts on “To uker på Mallorca vs en dag på Gjøvik”

  1. Flere som er røde ja? Her er det stort sett jeg som er solbrent (som vanlig), bortsett fra Benjamin sine føtter! Han har to «sandaler-merker» – der glemte vi visst å smøre… Hehe

  2. hihi, vi kan vel ikke påstå at vi er brent etter i går, men jeg tullet på meg en annen bikini (mindre) enn de som var med til Mallorca, så jeg kan vel si det slik at jeg var litt lyserød på torsdagskvelden 😉 Men det er borte nå, akkurat som sola. Hvor ble den av????? Den trengte ikke gjemme seg selv om Ellen og Morten & co er på veg hjem…. Trodde de var venner jeg :S Eller er det sånn at sola ikke vil at vi andre skal få nyte sola når de må sitte inne en hel dag???? :S

    1. Jeg forventer SOL i morgen!!!! Eller er det en grunn til at det skal regne da også????? Du (les Morten) må vaske klær???? 😉

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *