Fotball

Jeg må si at det noen ganger kan bli nok fotball. Og jeg kjenner at fotball EM er en av de tingene som gjør at det kan bli nok fotball. Polen-Ukraina eller Russland-Tsjekkia er ikke akkurat kamper som frister meg. Ikke at jeg aner om de har spilt mot hverandre i dette EM. jeg tror kanskje ikke Polen-Ukraina, for tror de var i ulik gruppe, men det ar IKKE poenget. Poenget er at det er litt kjedelig med et EM der man ikke har et lag man har veldig følelser for eller lyst til å heie på. Kroatia-Portugal er heller ikke den mest spennende kampen sett i mine øyne, men nå kommer poenget. Det er helt fantastisk, selv om Øyvind har sett så godt som alle kampene hjemme og er fornøyd (antar jeg) med det, så har ikke jeg sett en eneste hel kamp enda. Jeg må si at en kjellerstue til fotball og en loftsstue til meg er helt fantastisk! Spesielt sosialt er det vel ikke, men så lenge vi kan chatte via facebook eller msn så går det jo strålende. Kjekt å være nerd!

Men FC-fotball speciale var helt ufattelig morsomt, så ja takk, mer av det!

speciale

2 thoughts on “Fotball”

  1. Hehe, så bra :))
    Kan bli nok fotball ja.. Enig der! Går mot slutten da – heldigvis kanskje!?
    Håper dere koser dere masse på tur!
    Hils flokken! Klem

    1. Slutten! Er du klar over at de skal holde på i en drøy uke til??? Jeg må si de er ivrige. Andre cuper med flere lag er da over på en helg 😉 Eller uke, Norway Cup f.eks 😛 Jaja… Spansk rødvin, sol og varme gjør det hele lettere å takle 😉 Hils du og 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *