Tja….

Når man lar det gå så ekstremt lenge mellom hver gang en blogger, så blir hele denne bloggegreia ufattelig tiltak. En av grunnene er at jeg ikke får blogget med bilder fra Eee-pad’n min. Jeg får det i alle fall ikke til, så kanskje IT-avdelingen kan ta seg av den utfordringen en dag?!

SKJULT INNHOLD

Her har vi valgt å skjule noe innhold for uregistrerte brukere. Det vil vises så fort du logger deg inn i boksen oppe til venstre på morsom.no ...

Ta kontakt med oss for å opprette en bruker til deg.

 

Her har det gått i hundre den siste tiden. Det føles nesten som at vi ikke har bena på bakken i det hele tatt, det er litt slitsomt men det går seg vel til. Jeg følger med på en del blogger og mange av de har en slik gjenganger om at de til tider ikke vet hva de skal blogge om. Jeg tror jeg er litt der nå. Når jeg ser igjennom bildene våre har jeg tatt hundrevis av potensiellebloggebilder, men det er vel ikke så aktuelt å vise frem de bildene flere måneder etterpå…

SKJULT INNHOLD

Her har vi valgt å skjule noe innhold for uregistrerte brukere. Det vil vises så fort du logger deg inn i boksen oppe til venstre på morsom.no ...

Ta kontakt med oss for å opprette en bruker til deg.

Christine har funnet ut at tripp trapp stolen er nettopp det, en trapp. Den brukes derfor flittig til å komme litt opp i høyden. Opp på spisestuebordet er en av de mer populære aktivitetene om dagen, opp i stoler og sofaer er den også kjekk til. Hun har heldigvis ikke koblet at hun kan dytte den inn på kjøkkenet for å komme opp på benken enda, men bare vent….  En helt annen ting er at Christine har blitt så flink til å spise selv (øvelse gjør som kjent mester, og når man nekter å ta i mot hjelp, da blir en god etterhvert…) Teknikken er litt rusten til tider, og i steden for kniv og gaffel går hun for skje og skje…

 

SKJULT INNHOLD

Her har vi valgt å skjule noe innhold for uregistrerte brukere. Det vil vises så fort du logger deg inn i boksen oppe til venstre på morsom.no ...

Ta kontakt med oss for å opprette en bruker til deg.

2 thoughts on “Tja….”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *