Så får vi se da….

Nå er det noen uker siden jentene sist var syke, det var i påsken. I dag, da jeg hentet Amelia i barnehagen fikk jeg høre at hun ikke hadde vært helt i form i dag. Siden vi har hatt et nydelig vær i dag bestemte jeg meg for å gå og hente i barnehagen. Christine og jeg tuslet bortover i solskinnet i Trondhjesvegen, deilig. Da vi kom nesten til barnehagen så vi at farmor var ute i parken sin, så da gikk vi dit først. Christine ble igjen der mens jeg gikk for å hente Amelia. I steden for å gå Trondhjemsvegen tilbake til farmor sitt hus, snirklet vi oss litt inn på gårdsplassen til Selma. Der mente jeg det var en sti, men det var det ikke, så det ble en litt off piste.

SKJULT INNHOLD

Her har vi valgt å skjule noe innhold for uregistrerte brukere. Det vil vises så fort du logger deg inn i boksen oppe til venstre på morsom.no ...

Ta kontakt med oss for å opprette en bruker til deg.

Da vi kom frem til farmor ble det lek og moro i hagen sammen med Christine og farmor. Da klokka ble fire kom bestefar ut en tur også, han serverte drivhus fersk spinat, som jeg trodde var salat… Amelia virket ikke helt i form, men sikkert bare varm, det tenkte vi… På veg hjem sovnet hun et sted mellom brua og bowlingen, det tar alltså på å stå opp klokka fem og være aktiv i barnehagen hele dagen. Hvorfor hun står opp klokka fem?! Ikke vet vi, for det er egentlig ikke nødvendig….  Vi kjøpte med oss litt lett sommermiddag (polarbrød, ost og skinke) og et plaskebasseng! Det blir gøy!!! Det fra i fjor har overvintret under terrassen og ser ikke helt ut til å ha klart seg, kan man vel forsiktig antyde.

SKJULT INNHOLD

Her har vi valgt å skjule noe innhold for uregistrerte brukere. Det vil vises så fort du logger deg inn i boksen oppe til venstre på morsom.no ...

Ta kontakt med oss for å opprette en bruker til deg.

Men i steden for å leke i det nye plaskebassenget lå Amelia i vogna og sov, hun sov helt frem til klokka sju. Da hadde jeg rukket å olje ferdig terrassen (10 liter spiste den, og enda tror jeg den kunne trengt mer… NESTE ÅR…. Eh, eventuelt må vi kjøpe på er og ta de resterende verandaene…..) og Øyvind og Christine hadde spist, spist og spist… Christine er glad i mat! Litt usikre på når Amelia skulle sovne igjen, men den bekymringen hadde vi ikke trengt å ha, for før åtte sov begge jentene. Amelia er antagelig ikke helt i form, akkurat som de antydet i barnehagen….

SKJULT INNHOLD

Her har vi valgt å skjule noe innhold for uregistrerte brukere. Det vil vises så fort du logger deg inn i boksen oppe til venstre på morsom.no ...

Ta kontakt med oss for å opprette en bruker til deg.

Altså, sånn for ordensskyld så oljet jeg det meste av terrassen i dag tidlig, mens farmor lekte med Christine (tusen takk for god hjelp). Jeg trengte bare å gjøre ferdig litt i ettermiddag. Alt for mange kvm med terrasse er veldig bra, unntatt når den skal vedlikeholdes. Rart det der… Og om noen av dere lurer på bildene her i dag, ingen er fra i dag, alle er «arkivmat». Siden jeg har gjort så mye annet i dag har jeg jo ikke surret rundt og knipset. I morgen kanskje?! Tenker det blir en rolig dag, hvor vi forbereder oss på sykdom i pinsen. Det er jo viktig å opprettholde tradisjonene med å være syk i ferier.

 

11 thoughts on “Så får vi se da….”

  1. hehe, ja, bra jeg fikk beiset den… Bare det ikke kommer regn nå da, siden det har kommet tordenvær. Urk, det skulle liksom tatt seg ut. Nå pusler jeg rundt og venter på at klesvasken skal bli ferdig, for det er et par lass til som er klare. Heldigvis ikke noe produksjon av ny vask nå, siden alle utenom meg sover 🙂 Det er vel et bra tegn!?

    Amelia trodde hun måtte kaste opp mer, bare hun fikk sovet litt først… Stakkars lita :'(

  2. Ja, stakkars… Det er en ufarlig sykdom, som likevel er så ufattelig ubehagelig. Jeg krysser fingre for at hun bare har spist noe, og at dette ikke er noe sjau… Og enn så lenge får vi bade i antibakk 🙂

  3. Ja, nå ligger hun og sover, håper hun kan sove det av seg nå. Bedre for henne å være slapp og sliten enn kvalm. Føler virkelig med henne i denne varmen…

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *