Ny uke, nye muligheter!

Tiden flyr fort, og jeg vet ikke om jeg henger helt med. Vi skriver alt slutten av mai, og det er rart å se hvor store jentene blir. Denne helgen har Amelia vært med farmor og bestefar alene på hytta. Tre timer i bil, en veg, har og gått helt fint. På hytta har hun hatt det supert, og hun har fått lov til å ligge i overkøya. Gjett om det var stort! Hun har og bakt, og bestefar hadde fått lov til å hjelpe henne 😉 Hun hadde sett båter som var store nok til å ha biler på, og de hadde hun sett både morgen og kveld. Tidlig oppe med andre ord. 😉

SKJULT INNHOLD

Her har vi valgt å skjule noe innhold for uregistrerte brukere. Det vil vises så fort du logger deg inn i boksen oppe til venstre på morsom.no ...

Ta kontakt med oss for å opprette en bruker til deg.

LIkevel tror jeg et av høydepunktene har vært å fiske. Takket være nybegynnerdyktighet (flaks) fikk hun fisk på kast nr. 3, og jammen meg er hun tøff nok til å holde i fisken også! (…det har hun antagelig ikke etter mamma’n sin ;))

SKJULT INNHOLD

Her har vi valgt å skjule noe innhold for uregistrerte brukere. Det vil vises så fort du logger deg inn i boksen oppe til venstre på morsom.no ...

Ta kontakt med oss for å opprette en bruker til deg.

Godt smakte’n også!

2 thoughts on “Ny uke, nye muligheter!”

  1. Ja, gjett om vi er heldige. Og vi var på tur til naboene, hos den ene fikk hun is, og lenger borte i veien fikk de vite at hun var tre og et halvt år og at hun likte løvetann som hun hadde plukket en stor bukett av. Og det var spennende å få vite at biene hentet honning fra de blomstene i veien. Og hun kjente igjen biene, hun hadde sett dem lenger borte i veien!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *