Borte… Tit-tei!

Omtrent så fort har denne helgen gått, tross alt! Det har skjedd utrolig mye denne helgen, og det har vært veldig rart å være borte fra jentene i så mange timer. Heldigvis har vi fått noen oppdateringer underveis, sånn at jeg har følt jeg har hatt litt kontroll, til tross for avstanden. Når det kommer til shopping må jeg si jeg imponerer meg selv,  jeg trodde ikke jeg hadde handlet noe særlig, men det har jeg virkelig klart. Jeg hadde egentlig ikke tenkt å handle noe voldsomt heller igrunn, men ved å komme hjem med 3 par sko til Amelia, 1 til Christine og 4 par til meg selv må jeg vel kunne si at den ikke å handle så masse ikke gikk sånn veldig bra kanskje. Til mitt forsvar blinker det ene paret og et sted var det så billig at det var en skam om man ikke slo til! 🙂  Og det med at det ene paret blinker betyr at når august/september kommer, da er de antagelig utslitt…. Dessuten var de en del billigere i England enn her hjemme også, så det så!

Ved siden av shopping har det blitt mange koselige stunder på ulike puber, noen spennende fotballkamper, fine inntrykk! Nå er koffertene tømt og lagt på plass, klesvasken gedigen, stuebordet fult av nytt og rent tøy og i morgen er det bare å kaste ut noe fra skuffer og skap for å få rom til noe nytt!

 

Bilder kommer plutselig 🙂

 

****Det er vel kanskje også på plass med et kjempe stort takk til mormor/farmor som ikke bare har passet jentene, men også vasket alle klærne de hadde med seg!!!! TAKK!!!!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *