Virkeligheten kaller!!!

Ja, da var påsken over for denne gang, palmehelgen også, og mars måned. Ja og egentlig snart april også. Hu hei hvor det går! Jeg tror det er en tidstyv her og tar tiden vår!

SKJULT INNHOLD

Her har vi valgt å skjule noe innhold for uregistrerte brukere. Det vil vises så fort du logger deg inn i boksen oppe til venstre på morsom.no ...

Ta kontakt med oss for å opprette en bruker til deg.

Vi må straks bestemme når og hvor vi skal ha sommerferie. I alle fall når, for barnehagen til Amelia vil gjerne vite når hun skal ha ferie. Ferie, for en herlig tanke! Jeg håper vi kan få noen dager med sol, bading og ekte sommerglede før høsten og virkeligheten henter oss inn igjen.
SKJULT INNHOLD

Her har vi valgt å skjule noe innhold for uregistrerte brukere. Det vil vises så fort du logger deg inn i boksen oppe til venstre på morsom.no ...

Ta kontakt med oss for å opprette en bruker til deg.

Amelia snakker så godt som daglig om å reise tilbake til Mallorca. Jeg antar det ikke er Mallorca som Mallorca som teller for henne, men hva Mallorca representerer i hukommelsen hennes. Og turen dit tror jeg står for leking, bading, sol, tingeling, is og skjell. Ja, hun snakker fremdeles om Marie Elise som hun møtte der nede, og Koko… Hun lever i alle fall lenge på minnene, og det er bra!

Nå har vi reservert ny tur, også denne gangen falt valget på Mallorca.  Vurderte lenge Rhodos, men da reiseprisene på 3* splashhoteller på Rhodos ble nesten samme som Sunwing Resort, så kjenner i alle fall jeg at Sunwing frister med skandinavisktalende Lolo og Bernie 🙂

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *