Endelig!

SKJULT INNHOLD

Her har vi valgt å skjule noe innhold for uregistrerte brukere. Det vil vises så fort du logger deg inn i boksen oppe til venstre på morsom.no ...

Ta kontakt med oss for å opprette en bruker til deg.

Etter et relativt lang fravær er endelig solen tilbake. Dette bilde er fra forrige solskinnsperiode, men det så omtrent slik ut her i går også. Bare at i går var det godt med sol, litt grønnere gress og ikke minst hadde Amelia hjelm PÅ hodet. Men vi syklet en tur i byen, spiste boller og drakk sjokolademelk på verandaen og mormor og bestefar kom med is 🙂

Vi «ommøblerte» litt på verandaen også, da jeg har funnet ut at vi kan ha lekeplass utenfor kjøkken og stue. Trampolina er stripset fast og jakten på det perfekte huskestativ er i gang. Like greit at vi fikk satt bordet under tak, der er det en god del lunere, slik at vinden ikke er riktig så plagsom og Murpyshlov er kanskje gjeldende??? Har vi tak over bordet slik at det ikke gjør noe om det kommer noen regndråper, kommer det kanskje ingen regndråper???

Nå skal vi gjøre oss klare for nok en utedag, konkurransen er i gang, hvem får flest fregner?!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *