Kjeller, igjen :)

image

Tusen takk for hjelpen lillebror! Det var jo lett som en plett å bære den hylla, eller hva 😛  Endelig har vi fått et godt system på oppbevaring av lekene. Det er i alle fall et fint system i kveld, så da gjenstår det å se om det er like fint etter første brukertest i morgen 😉

8 thoughts on “Kjeller, igjen :)”

  1. Forandring fryder:-) Hva er planen på loftsstua nå? Jeg har for øvrig vært litt kreativ i dag også;-) sydd gardiner, duker og sengesett til Tomine, så nå tru je itte væla står tæl påske;-)

  2. hehe nuvel, jeg har vel kanskje sett penere søm, men ble enig med meg selv om at selvsydde ting har jo sin sjarm det også;-) Artig med noe nytt iallefall:-) Gleder meg til å se på loftsstua når den er ferdig! Alltid moro med litt forandring i ny og ne, og hylla passet godt til oppbevaring så det ut til!

  3. Den er veldig god til oppbevaring, det merket vi da vi tømte den her oppe… Kanskje du kan ta deg en tur en dag, så kan vi interiørdrodle litt igjen??? Og sømmen er nok mer enn bra nok, jeg er imponert!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *