Dagens gullkorn fra barnemunn…..

… Vi sitter og spiser middag, så ut fra det blå kommer følgende -Du pappa, hva blir du for mine barn? Jeg blir bestefar, eller morfar for dine barn svarer Øyvind. Tankefult snur hun seg mot meg mer for bekreftelse enn som spørsmål – Blir du Brit for mine barn du da? Jeg svarer som sant er at jeg blir mormor for hennes barn. Tilbake til et utrolig tankefult blikk, da vi forklarer at vi vil bli mormor og morfar til hennes barn. Hun grubler litt på dette og lurer på om Christine kan være Brit. Vi forklarer at Christine blir tante tli hennes barn, slik som tante Elin. Hm, kanksje hun er Tante Elin alt nå? Nei, vi tror ikke det. Vi sier at vi blir mormor, morfar og tante Christine til hennes barn, dette ser ut til å ha sunket inn og blitt godtatt da vi får spørsmålet; Men hva med Per da? Hun lar spørsmålet bli hengende litt i luften før hun flytter fokuset over til Neo, Neo kan være faren til barna hennes.

6 thoughts on “Dagens gullkorn fra barnemunn…..”

  1. Ja det er mange ting barn grubbler over. Godt at hun får gode svar og Amelia har tydlig tenkt ut svar selv også. Herlig. ;D

    1. hehe, ja hun er morsom! En dag i forrige uke var vi sammen med mamma, hun ser en traktor og sier til mamma: Se, der er en traktor, slik som den andre kjæresten din har mormor!!!!

  2. Fantastiske, flinke Amelia!! Og jeg må bare beklage at vi har gjort dette litt vanskelig for henne 😉

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *