Romjulsdrøm

Da er det romjul. Pakkehysteriet er lagt bort for et års tid og nå er det familiehygge som skal stå sentralt. Spesielt hyggelig er da når Christine har øyekatarr (dog på hell), snørr og tre tenner som gleder seg til å vise seg frem. Følgende av tannhysteriet er anti-soving. Dette foregår ved at Christine sovner og våkner ca hvert 10 minutt… Tror ikke hun er så positiv til tenner.  Sånn ut over dette tror jeg vi må ha vært veldig snille i år, så mye fint som vi fikk i går. Smilefjes Tusen takk!

Det som likevel forunderer meg stort er hvorfor disse tennene skal være vonde mellom 1900 og 0700 og ikke nevneverdig plagsomme mellom 0700 og 1900?? Det lurer jeg på.

SKJULT INNHOLD

Her har vi valgt å skjule noe innhold for uregistrerte brukere. Det vil vises så fort du logger deg inn i boksen oppe til venstre på morsom.no ...

Ta kontakt med oss for å opprette en bruker til deg.

Det er jo skummelt å vise bilder av noen av julegavene, for da kan det virke som man er mer glad for en gave enn en annen. Det er ikke sant altså, og det som er greia er jo at vi var borte julaften. Jentene fikk derfor ikke lov til å pakke ut alle lekene fra eskene. For det var en anelse  kaos som det var. Akkurat nå er jeg litt usikker på de her pakkene, der alle står i poser og esker på vaskerommet klare for å finne sine nye plasser. Det tror jeg ikke blir i dag, selv om det var planen. Det er litt spennende, for først pakket vi opp alle i går og nå når vi har fått de hjem blir det nesten som en julekveld til da vi skal pakke de ut av transportbagene 🙂 Spennende!

SKJULT INNHOLD

Her har vi valgt å skjule noe innhold for uregistrerte brukere. Det vil vises så fort du logger deg inn i boksen oppe til venstre på morsom.no ...

Ta kontakt med oss for å opprette en bruker til deg.

Christine fikk en dukke som krabber, og jeg er litt usikker på om jentene forstår at det er en dukke og ikke en levende baby Smilefjes

En innpakning som slo an hos Amelia var pakken fra en viss onkel, pakken var pakket inn i Hello Kitty papir og interessen ble vekket i det pakken ble lagt under treet. For hvem i alle dager kunne den pakken være til, som var så fin. Innholdet var også ganske populært, da deler av gaven med ble med inn i farmor sin seng i natt. Farmor og Amelia har derfor delt seng med et strykejern…  En annen innpakning som falt i smak var årets pakke fra noen venner av Øyvind sin familie i USA. Pakken var nemlig fra Dora, og hvem andre kunne den vel være til enn Amelia? Hun var i alle fall sikker i sin sak og jubelen ble ikke mindre over å finne en Dora lommebok full av Jelly Beens….

DSC_4052

Kjære alle sammen, vi gleder oss videre til noen herlige fridager. Her skal det lekes med små hunder og dukker, vi skal se film, lese bøker, tegne pusle puslespill, spille spill, drikke vin (!) og vi skal leke butikk og servere kaffe, vi skal kjøre traktor og ikke minst skal det holdes flere konserter….

SKJULT INNHOLD

Her har vi valgt å skjule noe innhold for uregistrerte brukere. Det vil vises så fort du logger deg inn i boksen oppe til venstre på morsom.no ...

Ta kontakt med oss for å opprette en bruker til deg.

2 thoughts on “Romjulsdrøm”

  1. god jul til alle dere der nede:-) nå har vi hatt lesestund her, der jeg har lest for linnea det som står her:-) her i nord har det bare fint, litt uvær men ellers bare bra:-) dere får ha en videre fin jul, håper vi sees om ikke alt for lenge:-) klem fra alle oss her.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *