Men vi hakke tid….

… For vi må finne skjegget! I dag har Amelia og jeg kost oss masse på Lillehammer sammen med Putti-Plutti-Pott og Ellen&Sivert. En kjempedag! Ja, og som om ikke det var nok, i går etter barnehagen var vi bedt på middag hos ToneMamma og Per, og Amelia fikk ligge over til i dag. Ikke rart turen hjem fra Lillehammer ble for mye, så Jon Blund måtte innom en tur. Men altså, Amelia er inspirert av Per Aspelin sin magiske verden, men har sin egen vri… “for vi må finne skjegget, men hello kitty, for vi må finne skjegget, men hello kitty”.  Jeg håper og tror at Hello Kitty ikke finner skjegget….

 

SKJULT INNHOLD

Her har vi valgt å skjule noe innhold for uregistrerte brukere. Det vil vises så fort du logger deg inn i boksen oppe til venstre på morsom.no ...

Ta kontakt med oss for å opprette en bruker til deg.

 

Vi var heldige med plassene i dag, der vi satt på rad to og med god oversikt over både nisser, menneskefolk og handlingen. Og for Amelia som er glad i å danse passet dette veldig bra, så hun satt og “hermet” etter danserne på scenen. Fortsetter dette er hun klar for audition om et par år Smilefjes som blunker Ellers begynner det virkelig  å nærme seg jul, og det er vel snart på tide å pynte litt, bare vi får ryddet plass til julepynten Smilefjes som rekker tunge

2 thoughts on “Men vi hakke tid….”

  1. Tenker dere koste dere på Lillehammer ja! Flinke skuespillere! Begge våre storkoste seg i går kveld! Jonathan var egentlig klar igjen i dag tidlig han – så jeg måtte forklare at de bare var i Fjellhallen en kveld 😉

    God pynting! Her er det også stadig spørsmål om vi klarer å få ryddet plass til julepynten… Jeg synes jeg går to skritt frem og et tilbake hele tiden 😉 Sakte, men sikkert 😉

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *