Julestemning

Det er ikke det at jeg tror min julestemning er den perfekte for andre enn meg. Men altså, noen ganger når jeg er ute og ser ulik julepynt tenker jeg det er mye merkelig å få tak i. Og i fjor da Christine var nyfødt liten miniprinsesse, så var det så skrekkelig kaldt. Det var et styr som ikke kan beskrives å komme seg ut av døra, og jeg fikk omtrent brakkesyke. I år er det heldigvis, synes jeg, litt mildere. Men etter mye mas om manglende julestemning kom da årets første snø, og mange mente at nå var julestemingen her. Ja da, det er så pent med hvite busker og hvitt landskap, men altså… Jeg for min del synes vinteren blir skrekkelig lang når den skal være her fra slutten av november og 5 mnd frem i tid. Ja, for vi har vinter LENGE her.

jul1

Men så kom denne snøen da, og så kom “mildværet” (som jo også er vanlig i desember), så nå er vel julestemningen komplett med, hvite hager, speilglatte veger, masse isete fortau og ikke minst håndballvm. Hva håndballvm har med snøen å gjøre? Ikke noe… Men håndball har blitt en skikkelig julestemningsskaper for meg. Tror hånballen ble en viktig del av advent i studietiden, for da var det et kjekt avbrekk i eksamensstresset å se noen kamper, mulig det var motsatt, at eksamen ble et avbrekk fra tv’’n…Og i år er de i Brasil. Ikke mye tradisjonell norsk julestemning der. Men, å se solbrune programledere i shorts, tja, jeg kunne fort vent meg til en tur på stranda i jula jeg altså. Jeg er nemlig ikke spesielt glad i å fryse.

 jul2

Men, tross været er det veldig, veldig fint å bo i Norge. Så midt i smørkriser, snøkriser og andre kriser vi har så har jeg i dag gjort mitt og pyntet litt mer til jul. Jeg funderer nå litt på hva i alle dager jeg (vi) har tenkt når vi har anskaffet en del av vår julepynt, ikke alt det som er så julete heller….Smilefjes som blunker

 

jul3

 

Og, beklager bildekvaliteten, det er noen mobilbilder da jeg og minipc’n min har litt problemer med å bli enige med serveren….

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *