Godt nytt år!

Da har vi kommet til årets aller siste dag, og for et år det har vært. Det har skjedd mye siden forrige jul. Neo stakkars har blitt tante. Og som seg hør og bør for tanter har han samtidig blitt matvrak…
DSC_0161

 

Vi har fått en stor treåring i hus, og det er ganske rart å se på bilder fra i fjor, forskjellen på to og treåring. For jeg kan ikke si jeg husker at hun har forandret seg, så forandringen må ha kommet snikende…Amelia har blitt kjempestor! (og klok)

SKJULT INNHOLD

Her har vi valgt å skjule noe innhold for uregistrerte brukere. Det vil vises så fort du logger deg inn i boksen oppe til venstre på morsom.no ...

Ta kontakt med oss for å opprette en bruker til deg.

Som hun så fint sier selv, jeg er jo en unge da mamma.
SKJULT INNHOLD

Her har vi valgt å skjule noe innhold for uregistrerte brukere. Det vil vises så fort du logger deg inn i boksen oppe til venstre på morsom.no ...

Ta kontakt med oss for å opprette en bruker til deg.

Og jeg synes også hun har blitt en  stor unge, hun er i alle fall ikke baby lengre. Men strengt tatt har vi vel ingen baby i hus lengre. Miniprinsessa er jo et år, og da er man vel kanskje ikke baby? Jeg aner ikke hvor grensen går, men for oss er Christine litt baby fremdeles, selv om hun har forvandlet seg masse og ikke minst hatt litt av et første leveår. Vi har lært mye om ting vi ikke hadde tenkt på at vi skulle lære, så nå kan vi blant annet en god del om det å være på sykehus.

SKJULT INNHOLD

Her har vi valgt å skjule noe innhold for uregistrerte brukere. Det vil vises så fort du logger deg inn i boksen oppe til venstre på morsom.no ...

Ta kontakt med oss for å opprette en bruker til deg.

Vi har også lært en del om både den ene og den andre luftveisinfeksjonen hos barn (og voksne). Ikke så rart kanskje, når vi i skrivende stund har to unger som får astmamedisin, men ingen unger med astma-diagnose…. Men når vi snakker om diagnoser så har vi to stk i husholdningen som nøffet litt i vinter som var, vi har hatt vannkopper, lus, øyekatarr x-antall ganger og snørra har blitt en del av husholdningen… Men dette må vel bety at vi får en strålende vår, hvor vi har gjort unna all sykdom??

SKJULT INNHOLD

Her har vi valgt å skjule noe innhold for uregistrerte brukere. Det vil vises så fort du logger deg inn i boksen oppe til venstre på morsom.no ...

Ta kontakt med oss for å opprette en bruker til deg.

Men selv om vi har hatt vår dose sykdom i år er det ikke det som sitter igjen etter 2011. Vi har hatt aller flest, og veldig mange koselige og friske herlige dager. Det vi venter litt på nå er Christine sine aller første skritt alene. De tror jeg vi med sikerhet kan si ikke kommer i 2011, men kanskje i løpet av de første ukene i 2012???

SKJULT INNHOLD

Her har vi valgt å skjule noe innhold for uregistrerte brukere. Det vil vises så fort du logger deg inn i boksen oppe til venstre på morsom.no ...

Ta kontakt med oss for å opprette en bruker til deg.

Vi har og hatt besøk av Tingeling, som tok med seg alle smukkene til Amelia og ga de til babyprinsessene. IMAG0278

Og så har vi vært på ferier, hytteturer, Lilleputthammer og Hunderfossen, og ikke minst en tur på Mallorca. Nå gleder vi oss til en tur på badeland og lekeland, for det rakk vi ikke i året som gikk. Og vi gleder oss til en tur i akebakken, og kanskje kan vi til og med få testet barnebakken på Hafjell???

Vi har også vært veldige heldige, som har fått lov til å dele mange fine stunder med både gamle og unge i familien. Vi har heller ikke mistet noen i nær familie i løpet av året, noe jeg er svært takknemlig for. Ekstra takknemlig er jeg for at vi i vår familie og omgangskrets ble svært lite direkte rammet av sommerens store tragedie. Men jeg sier ikke at vi ikke ble berørt, for det ble vi vel alle sammen.

Til slutt må jeg få skrive et “visdomsord” jeg ble fortalt her en dag, og det likte jeg så utrolig godt, så med disse ordene ønsker vi dere alle et godt nytt år og jeg håper vi sees ofte! Vi gleder oss!!!!

SKJULT INNHOLD

Her har vi valgt å skjule noe innhold for uregistrerte brukere. Det vil vises så fort du logger deg inn i boksen oppe til venstre på morsom.no ...

Ta kontakt med oss for å opprette en bruker til deg.

Det er ikke hvordan man har det, men hvordan man tar det.

2 thoughts on “Godt nytt år!”

  1. Det var en god oppsummering!
    Tusen klemmer til alle tre jentene mine og til begge guttene!
    Takk for 2011, og vi ser fram til det nye året!
    Jeg ønsker dere et godt og friskt nytt år!

  2. Helt enig med Edith! Badeland må vente litt til for min del, men Søndag 8. jan blir det Pippi Langstrømpe i Gjøvik kino.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *