Den 12. dagen i blåfjell

Ikke det at vi er i Blåfjell, men det er den 12. dagen i desember. I dag har vi trosset vær og føre og beveget oss rundt i bil og til fots. Vi har tenkt på de som var så uheldige å skulle ut å fly i dag, og de som var så heldige at de forlot åstedet i går. Ja, og ikke nok med det, Amelia har tatt sin første blodprøve i dag. Og ingen tårer! Helt klart et gen fra meg…. Eh, altså, hun fikk emla kremplaster, og gråt litt både før og etter, men stikket og tappingen merket hun ikke. Og det er litt rart, for hun har ifølge seg selv ikke blod (og var med en egentlig ganske hysterisk redd ledsager til laboratoriet).
Etter en fin gåtur hjem drikkende på slush, i slushvær, laget vi risboller og koste oss med risbolleoverraskelse fra Edith. Ja, og ganske passende hørte vi på Karius og Baktus mens vi «bakte». Ikke rart noen trengte kveldens elipseøkt 😉

SKJULT INNHOLD

Her har vi valgt å skjule noe innhold for uregistrerte brukere. Det vil vises så fort du logger deg inn i boksen oppe til venstre på morsom.no ...

Ta kontakt med oss for å opprette en bruker til deg.

3 thoughts on “Den 12. dagen i blåfjell”

  1. De risbollene ser kjempegode ut! Tror jammen vi må lage noen i år også!

    Flinke Amelia som har tatt blodprøve! 😀

  2. Flinke bakere! Ja, risboller trenger man etter sånn blodtapping. Jeg syns jeg hører henne når hun forklarer at hun ikke har blod, og jeg måtte le litt av at hun ikke var redd blodprøver, akkurat som mora!

    1. Akkurat som mora ja! 🙂 Jeg finnes ikke redd, jeg er bare veldig veldig pysete 😛 hehe

      Men ja, risboller anbefales Bente. Men eh, Amelia nekter for at vi skal ha de selv, vi må faktisk gi de til farmor… Skal vi ha så må vi bake en gang til! Forstå det den som kan,…

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *