Glade jul, stressende jul…..

Så har de begynt å tikke inn igjen, de koselige mailene om hva vi ønsker oss til jul. Egentlig burde vi ønsket oss kun penger til KIVA, men jeg er nok ikke så snill…  I år kommer julen litt kastet på meg, for de siste årene har jeg vært helt ferdig med julegaver til 1. november. Det er jeg ikke i år, så det betyr at om noen har noen julegaveønsker, ja da er det bare å sende ønskeliste! Da blir jeg GLAD!!!!

SKJULT INNHOLD

Her har vi valgt å skjule noe innhold for uregistrerte brukere. Det vil vises så fort du logger deg inn i boksen oppe til venstre på morsom.no ...

Ta kontakt med oss for å opprette en bruker til deg.

DSC_9779

Ha en strålende, stressende fin førjulsnovembertid!!!! Jeg koser meg med clementiner og julebrus, så jeg er klar… Eh, hvem sa forresten jula gikk fort?! Den varer jo i 2.5-3 måneder 😉

2 thoughts on “Glade jul, stressende jul…..”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *