Da er det jul,

….igjen 🙂

Det er jo en liten stund siden vi bakte de første pepperkakene og satte på julesanger. Rødesløyfer, hvite tulipaner og svibler er alt med på å sette stemningen. Men nå er adventskalenderen på plass.
I fjor hang pakkene på stuedøra, men av praktiske årsaker henger kalenderen høyt i år. Vi kjøpte denne søte julenissejenta på salg i fjor. Gavene er lagt i blåfjell poser og tapet på. Kjære blåfjellforfatterinne: jeg vet du mislikte disse tingene, men for oss som ikke er så godt kjent med nissene tenkte jeg dette kunne være en fin gjekjennelseseffekt for vår tre åring.  Min julekalender fra da jeg var liten ligger her den også, veldig julete for meg, men helt tom for pakker 😉

image

 

2 thoughts on “Da er det jul,”

  1. Du får sende over julekalenderen din til mamman da vet du, så kanskje den fylles 😉

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *