VELKOMMEN TIL BORDS!

Da var det gjort. Den fine solide eike spisestua vår har fått seg et nytt hjem. Jeg håper og tror det er et godt hjem, og at ny eier er hakket flinkere med møbeloljen en hva vi har vært. Det fortjener nemlig spisestua. Men hva med oss da.. Jo, det var dette hvite nydelige som er så in for tiden da. Jeg blir vist ikke helt venn med helt hvitt, derfor så ender jeg opp med svart… Kontraster er vel for meg da kanskje… Eller noe.

 

DSC_3013

Selv er jeg ganske så fornøyd med dette mørke, og har dekket bordet til ære for et bloggebilde faktisk! Men sånn til vanlig så ser  det mer slik ut Smilefjes

 

DSC_3023

 

 

(… jeg har mange flere bilder også, men akkurat nå krangler jeg med Windows Live writer så dette ble innlegget, resten av bildene får jeg bruke senere… )Håper alle sammen får en riktig så fin uke og velkommen innom!

4 thoughts on “VELKOMMEN TIL BORDS!”

    1. Mat på denne tiden av døgnet tror jeg det blir brødskive med prim! Men litt tidligere i dag hadde vi ostemuffins 🙂 Vi har faktisk spist mye i dag… kjøttboller i jegersaus (anbefales) og en (ferdignødkake)pai med noe og is til (kaffegjester) KOSELIG! Så kom kom 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *