Ommøblert…

Uten å spørre Amelia tok jeg sjansen å ommøblerte litt inne på rommet hennes Smilefjes Jeg synes selv det ble fint, og lettelsen var stor da hun også anerkjente det. Spesielt stas er det å nå sine egne smykker, bøker og ikke minst er det fint å ha en nattlampe i perfekt høyde!

 

IMAG0339

Dersom hylla hadde vært noen millimeter lengre ville det ikke gått å hatt den på den veggen, og det ville vært utrolig kjedelig å måtte møblere alt tilbake slik det stod…..

IMAG0340

Amelia vet det ikke helt selv enda, men hun ønsker seg også en tallerkenhylle på veggen i  fotenden av sengen (ble det der forståelig skrevet???) Og hva hun skal med en tallerkenhylle på soverommet? Bokoppbevaring!!!!

1 thought on “Ommøblert…”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *