LEKEROM vol.2

Som jeg nevnte i et innlegg tidligere i høst så drømmer vi om lekerom i kjelleren. Hva jentene skal med både lekerom og soverom kan en jo lure på, men da soverommene deres er ganske små så følte jeg valget stod mellom å ha lekerom i kjelleren eller loftsstua. Vi valgte kjelleren i denne omgang. Jeg tror vi blir fornøyde med å kunne leke helt frem til sengetid, bare gå fra “rotet” og finne det igjen dagen etter.

Jeg har jo drømt om nye stilige møbler og både det ene og det andre, men med litt tankevirksomhet og ommøblering fikk vi til lekerom i kjelleren uten å kjøpe et eneste nytt møbel! Det må være ganske bra det også Smilefjes med åpen munn Jeg gleder meg til å vise det frem til Amelia og Christine i morgen tidlig!

Moro for både liten og stor!

Og eh, jeg vet jeg har en del bamser fra jeg var liten, men svært få av de har flyttet hit.. Men jeg tror ikke Amelia og Christine lider noen nød på bamsefronten likevel?

sov søtt bamser!

Forrige uke ommøblerte jeg litt i kjelleren og det falt i alle fall i smak hos jentene så vi får håpe på aksept for lekeflytting også….

SKJULT INNHOLD

Her har vi valgt å skjule noe innhold for uregistrerte brukere. Det vil vises så fort du logger deg inn i boksen oppe til venstre på morsom.no ...

Ta kontakt med oss for å opprette en bruker til deg.

2 thoughts on “LEKEROM vol.2”

  1. Dette så da veldig flott ut Silje 😀 Kan ikke du komme til meg og hjelpe meg med ommøblering også da……hadde vært fint å fått noen forslag om ikke noe annet :D. Glemte å si at det er ikke lekerom jeg snakker om altså he he he

  2. The girls are beautiful!, a very nice picture.
    I think the new game room is great, sure they will enjoy a lot there.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *