Joggesko

I 2007 , tror jeg at det var, var Ruben i USA og kjøpte med joggesko til meg. Disse er nå ganske godt brukt og jeg har tittet på nye sko en liten stund. Jeg har ikke blitt helt klok på hva jeg trenger av sko, men etter litt frem og tilbake falt valget på asics. Ganske stilige, er de ikke???? Men egentlig så ønsket jeg meg også noen gore-tex joggesko. Det er så godt å gå tur i joggesko, og enda bedre om de ikke fungerer som svamper. Jeg fant noen lekre fra Viking, men de hadde et så skrekkelig navn at jeg ikke orket kjøpe de. Men KUUUULE var de. De jeg så på var svarte og rosa, og det var vist de samme som de i 71-grader nord bruker, bare at de hadde gule og ikke rosa sko.  Siden jeg endte opp med skoene fra asics så slo jeg litt i fra meg gore-tex sko i denne omgang. Men i dag fant vi noen på intersport. Ypperlig! Tøffe, selv om det er herresko 🙂 Så nå har jeg i alle fall ingen unnskyldning om at jeg har dårlig skotøy når det kommer til turer.

Her er ser dere goretex herreskoen min fra Timerland, ganske fornøyd med at jeg fikk to par joggesko til prisen av et par at de viking skoene jeg egentlig titta på.

 

Så nå Neo, nå går vi!!!!!!

 

 

 

 

 

 

2 thoughts on “Joggesko”

  1. Ja, ja,,,Talende bilder…. samma hva dem heter…KALLER DU JOGGESKO STILIG ??? !!!!!! Å hutta megtu. Ja, ja… jeg vet jeg ikke er av den sportye typen da, og at alt til sitt bruk,…….men ærlig talt da……
    He…he… GOD TUR… (har et par et sted i huset, de holder seg så pene år etter år, mon tro hvorfor??) Klem fra tante.

    1. Du vet, det finnes mange typer joggesko akkurat som vanlige sko og de kan også deles inn i kategorier om stygg og pen. Kilehel f.eks, er det pent?! Derfor stilige joggesko (som faktisk gjør turen mye morsommere). For det er ikke gøy å gå tur i høyeheler, og dessuten ville det sett litt snodig ut. Turklær og høyeheler… Men, jeg er av den oppfattning av at dersom turklærne matcher (jeg har matchende lilla jakke til asicsskoene….) ja da blir det litt morsommere å dresse seg opp for å gå tur 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *