God helg!

Amelia har som kjent vannkopper. De klør nok litt mer i dag en de gjorde i går, men det som er det værste med å ha vannkopper akkurat nå er at kjolen ikke snurrer og at det er veldig kjedelig å være alene. Ja, altså, Christine og jeg er jo her vi da… Men Amelia savner vennene sine fra barnehagen, som hun så treffende sa det i går, men jeg er jo så glad i å være der. Det var svaret vi fikk da hun ble fortalt at hun ikke kan reise dit på noen dager. Altså, i går var vi huslige og laget havrekjeks med sjokolade. I dag hadde Amelia lyst til å lage sjokoladekake. Det vil si, hun fant frem den rosa og lilla pynten og var klar til å pynte ikke bake! Derfor pyntet vi like godt en brødskive med nugatti! Fint, ikke sant?!

 

2 thoughts on “God helg!”

  1. Søtt og godt tenker jeg ;D
    Flotter brødskive skal enn lete lenge etter.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *