Visjoner

E n visjon er jo en fremtidsdrøm, og tja, en av mine fremtidsdrømmer er fremdeles ny spisestue (så om noen har lyst til å kjøpe vår “gamle” bare hyl ut!!!) For ikke så lenge siden var Øyvind og jeg på Skeidar, litt sånn “tilfeldig” og vet dere hva, vi fant en spisestue vi likte. Er det ikke fint?! Og jada, jeg titter fremdeles etter svart spisestue, da jeg uten noen som helst form for interiørutdannelse eller noe tror det kan blir fint sånn helhetsmesig i stua her nede. Dersom noen interiørguruer har noen innvendiger, hyl gjerne ut til meg!!!

Uansett, jeg har ikke bare sett på bord, jeg har plutselig funnet en lampe jeg tror kan funke også, om den gjør det gjenstår jo å se. For det er jo gjerne litt slik med drømmer, at ikke alle går i oppfyllelse. Og da tenker jeg ikke nødvendigvis på de som ikke en gang er mulige å realisere, men de om at det man tror skal bli så perfekt ikke blir så perfekt likevel…  Rart med det.

Tja, siden jeg ikke aner om det blir noen ny spisestue på meg så venter jeg med å lansere nye bilder av denne, men tar rett og slett og viser et bilde av spsiestua slik den er nå, tilfelle noen får lyst på den?!

 

DSC_7039

DSC_9168

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bordets vitale mål er 230 (180+50) og det er 8 tilhørende stoler, hvorav 2 er med armlene…

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *