Når solen steker….

… er det ikke noe som litt skygge (det synes i alle fall flertallet i denne familien). Så når man finner en herlig gressslette på hotellet, hva er vel da mer naturlig enn å bygge en hytte?!

SKJULT INNHOLD

Her har vi valgt å skjule noe innhold for uregistrerte brukere. Det vil vises så fort du logger deg inn i boksen oppe til venstre på morsom.no ...

Ta kontakt med oss for å opprette en bruker til deg.

Altså, vi satset på litt mer sikre løsninger også, som solkrem f.eks. Vi gikk for faktor 30 på den her turen, og ingen av oss ble solbrente og ingen av oss har heller flasset. Det er bra, tror jeg Smilefjes Men, siden det kan være vanskelig å smøre nok når man utsetter for saltvann, sol og refleksjoner benyttet jentene soldresser. Amelia brukte nok sin mest, da hun er hakket mer aktiv enn Christine (enn så lenge).

SKJULT INNHOLD

Her har vi valgt å skjule noe innhold for uregistrerte brukere. Det vil vises så fort du logger deg inn i boksen oppe til venstre på morsom.no ...

Ta kontakt med oss for å opprette en bruker til deg.

For å beskytte Christine (og Øyvind) gikk vi også til innkjøp av et strandtelt. Dette ble med hjem, og vi håper vi kan bruke det på verandaen til neste sommer eller kanskje allerede nå i otkober for ifølge vg skal det komme litt sommer nå. Smilefjes som blunker

SKJULT INNHOLD

Her har vi valgt å skjule noe innhold for uregistrerte brukere. Det vil vises så fort du logger deg inn i boksen oppe til venstre på morsom.no ...

Ta kontakt med oss for å opprette en bruker til deg.

Amelia sa det ganske fint, mamma: da er det sol til deg, for det elsker du, og så er det ikke sol til pappa, for han elsker det.  Og hun, hun elsker sol, så lenge hun ikke får den i øynene tror jeg vi kan konkludere med.

 DSC_2603

 

 

 

 

 

Vi plukket mengder skjell på ferie, noen ble også med hjem, mens en av dagene forsøkte vi lage litt kunst på stranda. Det som var litt nedtur var at tanken var så utrolig mye bedre enn hva resultatet ble, men det var gøy mens vi drev på da Smilefjes

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *