Klar for litt fornying… (igjen) :)

Ikke helt gunstig å skaffe seg en hobby som omhandler å lese MASSE interiørblogger. Det er jo så mange som har det SÅÅÅÅ fint. Japp, og da blir man litt inspirert selv også da. Men problemet (sånn om man ser bort fra bruk og kast mentalitet og alt det der) er jo litt å finne sin egen stil. Jeg har noen favorittblogger, men det morsomme og frustrerende er egentlig at de står for helt forskjellige stilarter. Så jada, copycat er ikke så lettvint.

hvitlakkert zinkhus fra frk-doris

Akkurat nå ønsker jeg meg noen nye lamper i loftstuen. Japp, det er høst og i grunn ganske upraktisk at vi ikke har noe særlig lys der. Lysene i taket virker ikke, av for meg ukjent årsak. Eller de virker om jeg skrur på hovedbryteren i huset, men jeg får ikke dimmet de (det får jeg ikke på badet nå heller, og der har det gått en drøss pærer, igjen). Nok om det. Jeg ønsker meg en lampe som kan “henge” over sofaen og i tillegg kanskje et par lekre lamper i vinduet… Ikke så lett å finne, men jeg kan tenke meg en av disse til å “henge” over sofaen.

 Frank gulvlampe fra bohus

Jeg har også lyst på noe litt klassisk, stort og tungt i vinduskarmene slik at rommet får litt varme… Helt hva jeg vil ha vites ikke, men jeg tror jeg vil starte med nye puter i vinduskarmene, da de vi har er temmelig nedsunkne… Så tja, jeg ville ikke sagt nei takk til noen store gode nye sitteputer… Japp, som dere skjønner, en shoppingrunde er på sin plass. Kanskje?! Synd man ikke får handlet ALT på nett hehe

 

rund-pute-gra kremmerhuset

 

Og så kunne jeg tenke meg et par “lyshus” i de store vinduene våre, kanskje noen store hvite sinkhusk kunne gjort seg?! Men føler i tillegg det er greit med litt elektrisk punktbelysning, for det er jo ikke bestandig det passer seg å tenne lys, desverre. Så da kunne kanskje denne søte lampa (x2)  fra Ikea passet?!

arstid-bordlampe fra Ikea

Japp, men enn så lenge får jeg vindusshoppe på nett, det er ikke så ille det heller!

(lampa frank er fra bohus, puta fra kremmerhuset, Årstidslampa er fra IKEA og Zinkhuset fra nydelige frk-doris. Alle bildene er “lånt” fra disse sidene (som alle er verdt et besøk)… Tusen takk! )

 

—-

IMAG0240IMAG0244

Jeg liker i alle fall husene 🙂 Fant noen fine hus til en ganske rimelig pris hos Skeidar, så da så 🙂 Lykta er fra Plantasjen.

 

 

 

4 thoughts on “Klar for litt fornying… (igjen) :)”

    1. tja, jeg liker mange og er innom en del via norske interiørblogger sin hovedside, og hva jeg liker varierer litt… Men av de jeg liksom «må» innom er jordbærpiken, emmeline, tomineshus, villavonkrogh 😉

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *