Oliventre….

For noen år siden forstod jeg overhode ikke greia med bokstaver i interiøret. Jeg kom over det… Og vi har en del bokstaver, og jeg funderer på om vi skulle hatt flere…. Jeg har hatt litt samme greia med oliventre, er det liksom noe da. Og nå, nå har vi et oliventre på badet. Jeg ble SÅ fornøyd. Jeg synes nemlig det passet veldig bra, så da får vi se da hvor lenge dette er perfekt Smilefjes som blunker

Oliventre

 

Amelia og jeg har hatt en fin fin dag. Vi har shoppet og kost oss på tur alene. Vi besøkte Skeidar (som forøvrig har noen fine hvit lakkerte zinkhus…to be continued). Ellers har vi vært på Europris og handlet lørdagsgodt. For sikkerhetsskyld stod vi parkert lengst unna inngangen og det regnet noe så skrekkelig at vi ble kliss-klass begge to, men dette hindret oss ikke i å dure innom Plantasjen en tur på veg hjem. Vi har og hatt koselig kaffebesøk av både bestefar og morfar, sovet på sofaen (amelia) og vært på kafè! Jeg synes dette ble en veldig fin dag!  God helg!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *