Hipp-hipp HURRA!

J eg laget en kake til Christine sin dåp, og den fikk den nybakte fru Kristiansen smake, og hun ønsket seg veldig en slik kake til bryllupsdagen sin. Tja, hvem kan si nei til noe slik?! Kaka skal egentlig ha litt tøft “sjakkmønster” når man skjærer i den. I dåpen så ble ikke dette helt vellykket, men jeg tror det ble en del bedre i denne 2. kaka. Men, jeg glemte å ta bilde!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Kjipt men sant…

Bilde av Christine sin dåpskake

Altså, kaka er laget av sukkerbrød i to ulike farger og så har jeg fylt den med sitron- og jordbærfromasj. Synes det fungerer greit med den litt syrlige formasjsmaken til all smørkremen og fondanten som er utenpå kaka, for dersom fyllet blir for søtt tror jeg det hele blir litt for sukkersøtt… Kanskje?!

Lag en av kaka...

For at ikke fyllet skulle seile avsted forsøkte jeg meg på en “dik” av smørkrem, ikke verdens peneste dik, men den gjorde nytta….

Jordbærformasj

For å lage fromasjen har jeg rett og slett jukset. Jeg har blandet gele og krem, og that’s it. (2,5 dl vann med 1 pk gele, blandet med litt stivpisket krem = fromasj hos oss. Så da kan de litt mer proffe krangle med gelatin og frukt purrè)

Kakepynt

Kaka er pyntet med vaniljesmakende sukkerfondant, som jeg personlig synes er kjempevanskelig å få på. Det synes godt på resultatet denne gangen… Men utrolig hva noen hjerter og sommerfugler kan gjøre…

 

SKJULT INNHOLD

Her har vi valgt å skjule noe innhold for uregistrerte brukere. Det vil vises så fort du logger deg inn i boksen oppe til venstre på morsom.no ...

Ta kontakt med oss for å opprette en bruker til deg.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *