Helt perfekt!

For noen dager siden var Amelia, Christine og jeg en tur hos min mormor, her i huset også kalt Oldemor Anna. Amelia elsker å gå på besøk til oldemor Anna. Hun blir veldig glad når vi spør om vi skal ta oss en tur. Jeg tror det kan ha en sammenheng med at oldemor Anna er veldig snill, flink til å se og snakke med Amelia og har prikker…  Amelia er nemlig veldig glad i prikker!!!!

For veldig lenge siden fikk Amelia en liten bøtte full av prikker av Oldemor Anna. Og besøkene etter bøttegaven forsøkte hun seg på å ta med bøtta tilbake til oldemor Anna, med et håp om påfyll.. Om hun fikk påfyll??? Selvsagt Smilefjes

Vi andre synes også det er veldig fint hos oldemor Anna. Sist vi var innom fikk vi grytekluter hun hadde strikket til oss. Det var utrolig fint gjort, for hun hadde strikket like til Amelia sitt hus og til oss! Eneste størrelsen som var litt forskjellig! Flinke mormor!!!!

Grytelapper    Grytelapper

Nå er det kanskje ikke så lett å se størrelsesforskjellen på disse bildene, men det er litt forskjell i antall masker for den som kan å se slik.

Nå virker det kanskje som vi går til oldemor Anna kun for å få ting, men vi gjør ikke det altså. Vi går dit fordi det er veldig koselig å besøke mormor. Vi er veldig glad for at du bor rett her borte!!!!

4 thoughts on “Helt perfekt!”

    1. Det gjør våre også tante 🙂 De henger på kjøkkenet, ved siden av de kjøpte bommulsgreine vi vanligvisbruker 🙂 Amelia sine er i dukkehuset, så de er innviet! Til stor glede for Amelia, som ikke vil brenne seg slik som bestefar gjorde…

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *