Bursdagsgaven

Som de aller fleste helt sikkert har fått med seg mer enn en gang har Amelia feiret bursdag i sommer, stort. Og hun har gjort det greit Smilefjes som blunker Hun ønsket seg mest av alt en trampoline. Så da fikk hun det.

Vi undersøkte, letet og funderte. Etter litt frem og tilbake falt valget på en bitteliten sak. Det er plass til Amelia på den, og vi satser på den kan brukes en periode før ønsket om en gedigen sak antagelig kommer etterhvert.

Hoppetihopp-hoppetihopp!

Bildet er tatt fra første gang hun hoppet på denne. Jeg må bare si at det var ganske gøy, for hun kunne nesten ikke vente på at Øyvind og Ruben fikk montert herligheten, og i det hun har hoppet bittelitt ytrer hun et ønske om en “ordentlig” trampoline, slik som Amanda og Preben har… Jaja, sånn kan det gå!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *