BLOGGETØRKE…..

Oki, noen god unnskyldning har jeg ikke, men det er virkelig bloggetørke fra denne kanten om dagen. I alle fall med tanke på å skrive selv, for når det gjelder å lese andres blogger er det ikke direkte tørke. Men det er jo greit med tørke et sted, for det har ikke vært sånn veldig tørt ute i sommer.. (det var min klage på været, igjen)

Altså, det er jo ikke det at det mangler på bloggetemaer heller, jeg tar til og med en del bloggebilder, det er rett og slett mangel på skriverier. Ja, og så hadde vi “glemt” å tømme kameraet i sommer, så da vi tømte det var det rundt 500 bilder liggende… Vi har altså hatt en sløv sommer på flere fronter.

I går var Øyvind og jeg på Lillehammer og hentet et utespisebord. Hadde gledet meg til å sette det på verandaen og pynte litt i dag, men det er jo ikke like fristende å stå ute og krangle med skrutrekkere i piskende regn, så det blir utsatt litt til. Det også. Smilefjes 

 

I skrivende stund ser jeg på godmorgennorge, mens jeg venter på at en spennende resterundstykke/brøddeig skal heve ferdig…. Kanksje kommer det bilder etterpå? (eller neste år) Og til de som lurer, dagens bilder har ikke noe med det som står skrevet å gjøre… Helt riktig Smilefjes som blunker Ha en fin dag!!!!!

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *