Øyer er stedet!

I sommer har vi vært en tur på Lilleputthammer, en tur på Hunderfossen og en tur på hytta. Og alt dette er på Øyer! For et sted! Det kjedligeste er jo at vi ikke har vært der lenge nok til å ha base på hytta til alle disse besøkene våre, men heldigvis er det ikke lange vegen hjem heller. Lilleputthammer var et veldig fint sted, og jeg tror egentlig det er den parken vi har vært i som har vært mest tilpasset Amelia og hennes nåværede alder. Ekstra pluss får parken for at den var veldig oversiktelig med skilting og sånn, samt at den dagen vi var der var det lite køer, passe varmt uten stekende sol og uten regn Smilefjes 

SKJULT INNHOLD

Her har vi valgt å skjule noe innhold for uregistrerte brukere. Det vil vises så fort du logger deg inn i boksen oppe til venstre på morsom.no ...

Ta kontakt med oss for å opprette en bruker til deg.

Disse små bompebåtene kjørte vi flere ganger. Utrolig morsomme, spesielt når man er flere på vannet og får bompet litt!

Hunderfossen var litt mer populært i år enn i fjor, men fortsatt så var det mange attraksjoner som var beregnet for eldre/lengre barn. Og det var ikke like gøy å forklare den lille store jenta at hun faktisk var for liten. For hun er nemlig STOR. SÅ det så.

Den nye traktorbanen var litt skummel, men også veldig fasinerende.  Vi var inne imagen på trollet, noe som var veldig spennende i starten, til dels skummelt. Men innen vi gikk ut så løp hun frem og tilbake, på veg mot gravemaskinene. Ellers var toget som i fjor var alt for skummelt, i år kjempegøy.  

SKJULT INNHOLD

Her har vi valgt å skjule noe innhold for uregistrerte brukere. Det vil vises så fort du logger deg inn i boksen oppe til venstre på morsom.no ...

Ta kontakt med oss for å opprette en bruker til deg.

En liten skuffelse var det at alle dyrene var borte, men i år som i fjor fenget det merkelige dukketeateret om dyrene på gården til Hans. Men det tøffeste av alt var at Amelia var med og raftet! Tøffe jenta! 

SKJULT INNHOLD

Her har vi valgt å skjule noe innhold for uregistrerte brukere. Det vil vises så fort du logger deg inn i boksen oppe til venstre på morsom.no ...

Ta kontakt med oss for å opprette en bruker til deg.

Hunderfossen kunne også skilte med STORE såpebobler, men det var ikke sånn veldig lett å få det til selv om man blåste alt man kunne Smilefjes som blunker

1 thought on “Øyer er stedet!”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *