SOMMER

“Det var deg og det var meg, det var minner som aldri vil dø, det var evighet og en sol som farga himmeln rød….”  Idyll fra Postgirobygget. I går var en slik dag. Det var latter og det var sang, det var sommerfri, det var ikke sjø da, men vann og det var magi…. I går tok vi med oss selveste sjøstjerna til Amelia og trasket på Fastland. Og det var så gøy! Selvsagt hadde vi ikke med oss kameraet, men vi har da mobiler! Kvaliteten er selvsagt så som så, men alt kan da ikke være perfekt?!

SKJULT INNHOLD

Her har vi valgt å skjule noe innhold for uregistrerte brukere. Det vil vises så fort du logger deg inn i boksen oppe til venstre på morsom.no ...

Ta kontakt med oss for å opprette en bruker til deg.

Desverre tok jeg ikke bilde av vogna, men det var litt av et syn! Vi hadde den svarte og hvite gamle Go’n vår, den har utrolig lastekapasitet! Under vogna lå nemlig en diger bag, en parasoll (en slik som passer perfekt på stranda), et pickinic teppe og på styret hang en dukkevogn med Maja oppi. Maja måtte nemlig være med… Mamma’n til Maja orket ikke trille hele veien, så hun endte i Go’n, mens Christine fikk sitte i manducaen. Vi var nok et syn der vi trasket som overlassede pakkesler…. (til informasjon er Maja Amelia sin nyeste dukke, hun kom ikledd bikini og badehåndkle, men har desverre vært utsatt for et litt mindre hyggelig møte med gressklipperen, men det har heldigvis gått bra om man ser bort fra et par kosmetiske greier…) Og angående kosmetiske greier, mobilen til Øyvind har lagt inn noen slike filter helt av seg selv (eventuelt ved hjelp av en spiseglad baby), men alle bildene fra i går ser litt sånn kornete/sensurerte ut Smilefjes som blunker

SKJULT INNHOLD

Her har vi valgt å skjule noe innhold for uregistrerte brukere. Det vil vises så fort du logger deg inn i boksen oppe til venstre på morsom.no ...

Ta kontakt med oss for å opprette en bruker til deg.

Vel fremme på fastland spiste vi baguetter fra bakeren i byen her, veldig gode og kan anbefales! Bollene også….. Og så var det tid for bading. Brr… Sjøstjerna ble blåst opp, badedrakt tatt på og vi var klare. Amelia og jeg. Skrekk og gru. Vannet var vel det en kan si lettere grumsete, men shit au, vi tar sjansen… Vi vasser litt først, jeg er litt spent på hva Amelia vil synes… Hun vil bade! Og vips så svømmer vi! Amelia stor koser seg i sjøstjerna, akkurat som sist den ble brukt, november 2009….  Etter litt så trenger jeg en pause, jeg kjenner meg litt kald og tenker da er vel sikkert hun det også. Motvillig blir hun med opp igjen. Etter kanskje to minutter kommer beskjeden; Mamma, nå har du hatt lang nok pause!

SKJULT INNHOLD

Her har vi valgt å skjule noe innhold for uregistrerte brukere. Det vil vises så fort du logger deg inn i boksen oppe til venstre på morsom.no ...

Ta kontakt med oss for å opprette en bruker til deg.

Jah, så da så… Trenger jeg si noe mer en at vi gleder oss til Mallorca?!

SKJULT INNHOLD

Her har vi valgt å skjule noe innhold for uregistrerte brukere. Det vil vises så fort du logger deg inn i boksen oppe til venstre på morsom.no ...

Ta kontakt med oss for å opprette en bruker til deg.

5 thoughts on “SOMMER”

  1. Så fine bilder fra en fin dag. Det var så fint å få se de mens vi er her. Nydelige jenter. Jeg likte særlig det med en beskyttende storesøster, med armen rundt lillesøstra si!

  2. Ja, vi har kost oss masse. Og det tror jeg småjentene har også! Tror kanskje bildet er mulig å få enda større nå! 🙂 Har dere det fint da???

  3. Man må nyte disse dagene når man har de, så ut som dere koste dere masse. Kanskje vi kan få til et treff til neste uke igjen? 🙂

  4. Kjempefint innlegg Silje! Og bildene sier mer enn ord kan beskrive, idyll 🙂 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *