BUUUURSDAG!

Vi har i lengre tid hørt om Amelia sin 3-års dag. Med lengre tid mener jeg kanskje siden rett etter jul. Tror kanskje det startet med at hun fikk ønske seg ting til jul, og etter jul sa vi kanskje noe sånn som at nå må du nok ønske deg det til bursdagen i steden… Eller noe, Resultatet har vært at hun har ønsket seg alt fra bestikk og klær til all slags leker til bursdagen sin. Hun har til og med ønsket seg ting til oss, til bursdagen sin. Eller hun har ønsket seg ting til seg, på bursdagen vår. Men det spiller jo ingen rolle, for hovedsaken er jo at det er viktig å ønske seg noe!
Nå nærmer jo dagen seg med stormskritt! Vesle store jenta blir tre år. Dagen er allerede behørlig feiret med fruktpiggsvin og krone i barnehagen! Og for en krone, den er veldig fin altså 🙂 Veldig koselig med de små ordene som er skrevet på den, som f.eks at Viktor liker Amelia sin humor, og Petter som synes Amelia er søt og Maria Natalie som liker krona til Amelia.
Ja, og så ønskene… Amelia har bedt veldig mange til bursdagen sin. Vi har ikke helt funnet en dato å feire den på, men hva med å feire den 16. siden det er litt lettere å feire på dagtid enn på ettermiddagen for små søte snupper! På kvelden blir man fort VELDIG sliten….. Ja og ikke nok med at hun vil ha voksenselskap, jeg tror kanskje hun har bedt mange små søte venner også, men tror vi skal hjelpe litt til med organiseringen der… 🙂
Amelia ønsker seg som nevnt masse. Men, altså, hva ønsker hun seg?! Hun har nok mye for hun glemmer fort hva hun egentlig ønsket seg, men hun ønsker seg i alle fall noe av dette…

SKJULT INNHOLD

Her har vi valgt å skjule noe innhold for uregistrerte brukere. Det vil vises så fort du logger deg inn i boksen oppe til venstre på morsom.no ...

Ta kontakt med oss for å opprette en bruker til deg.

1 thought on “BUUUURSDAG!”

  1. Her er det tydelig ei jente som vet hva hun vil. Dere må nok nok bare ta en tur til Danmark 😀

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *