Vaner

Vi har alle våre vaner og rutiner, sånn er det vel med det meste. Jeg har i alle fall mange vaner, og noen av dem kan vel også karakteriseres som uvaner. Desverre for de rundt meg har vel nå ordtaket gammel dame vond å vende slått til, så her er det ikke mye å få gjort… Men, med de små damene her i huset har ordtaket til tider vært, veldig ung dame, lett å vende…

SKJULT INNHOLD

Her har vi valgt å skjule noe innhold for uregistrerte brukere. Det vil vises så fort du logger deg inn i boksen oppe til venstre på morsom.no ...

Ta kontakt med oss for å opprette en bruker til deg.

Amelia har hatt en rutine til hun har fått en ny, og mange ganger har vi da måttet bruke litt tid på å gjette oss til hva den nye rutinen skal gå ut på. En god periode med leggerutiner kan kort og brutalt ødelegges av litt feil timing en hektisk dag. De siste månedene har hennes rutiner og behov vært ganske stabile, med tanke på soving. Den lille store jenta vår (sitat Amelia: jeg er en jente, jeg er ingen beijbi.) ligger for 2. natt i historien nå uten truse.  Lykke til flinke du, du er absolutt ingen baby!!!

SKJULT INNHOLD

Her har vi valgt å skjule noe innhold for uregistrerte brukere. Det vil vises så fort du logger deg inn i boksen oppe til venstre på morsom.no ...

Ta kontakt med oss for å opprette en bruker til deg.

Christine, babyjenta, jobber med å få seg noen gode soverutiner. Og vi forsøker å veilede henne som best vi kan. Desverre så forstår vi ikke bestandig helt hva det er som skal til for å gjøre det lettest mulig for henne, og oss. Så derfor har vi ofte sittet og sett på en solstråle en hel kveld, for det skal hun ha, hun er veldig blid når hun er blid, men også veldig sur når hun er sur.  Men nå de siste dagene har den lille bestemte frøkna laget seg sitt eget lille rituale. Hun sovner inne i sengen sin, uten skrik og uten at vi er der, men da holder det ikke med en smukk! (jeg beklager sterkt det dårlige bilde, men eh, ja, det var den der mobilen min igjen da…)

SKJULT INNHOLD

Her har vi valgt å skjule noe innhold for uregistrerte brukere. Det vil vises så fort du logger deg inn i boksen oppe til venstre på morsom.no ...

Ta kontakt med oss for å opprette en bruker til deg.

Dersom vanene vi har nå vedvarer, så kan man kanskje konstatere at jentene her i huset er litt trøtte???

SKJULT INNHOLD

Her har vi valgt å skjule noe innhold for uregistrerte brukere. Det vil vises så fort du logger deg inn i boksen oppe til venstre på morsom.no ...

Ta kontakt med oss for å opprette en bruker til deg.

2 thoughts on “Vaner”

  1. hehe, ja, det er noen trøtte jenter! 🙂 Og nå har jeg sett på bildene, og her er en pressisering slik vi snakket på i dag. Bilde nr 1 er Amelia og Christine (og Ænni) i Amelia sin seng. Bilde nr 2 er Amelia på flatseng INNE på Hafjellhytta. Bilde nr 3. er Christine i senga si og bilde nr 4 er Christine og meg på sofaen her hjemme 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *