Tid for sykkel!

Jeg trenger en ny sykkel. Sist jeg fikk ny sykkel tror jeg at jeg var 11-12 år. Den “utkårede” var lilla, med rosa mønster, hadde 18 gir eller så, og fungerte vel greit nok mener jeg å huske. Til de som lurer vil jeg rett og slett bare si at nei, jeg valgte den ikke selv! Men mtp fargevalget kan jeg vel anta at foreldrene mine kjente meg godt nok 😉 Denne lilla farkomsten ble avløst en eller annen gang sent på 90-tallet av lillebror sin hvite og burgunder Kilimanjaro sykkel, og så stopper på en måte sykkelkarrieren min der. Siden vi nå har anskaffet oss sykkelvogn ønsker jeg meg sykkel! Men det er jo så vanskelig å finne sykkel! Eventuelt har jeg startet i feil ende, for jeg vet at jeg ikke vil ha rød eller neonfarger på sykkelen min….

Men altså, nok om den her sykkelen, jeg har funnet hjelmen jeg vil ha! Eller kanskje ikke akkurat denne, men en hjelm fra Yakkay eller lignende tror jeg vil passe perfekt til min ekstremt lette hybridsykkel, med nok gir fra et system som er uten tikking og tøysing, et smart bremsesystem som ikke kludrer seg til eller noe annet rart. Sykkelen skal også være litt jentete, og ikke minst må den matche hjelmen! Og ja, jeg vil gjerne ha støtte og baggasjebrett, og dersom jeg kan få en lekker kurv full av nyplukkede blomster til å henge foran der så ja takk Smilefjes

Ladylike hjelm!

 

Mer om hjelmen kan man lese her! Dette er jo rett og slett GENIALT! Smilefjes

(og de føres av sykkelhjelm.no dersom noen liksom på en måte skulle lure veldig på dette her :))

1 thought on “Tid for sykkel!”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *