FLOM

Det er flom i distriktet og hva er vel mer spennende enn å følge med på dette? For noen er desverre denne spenningen veldig ekstrem. Den er knyttet til spenningen om hjemmet, arbeidsplassen og ja rett og slett hverdagen vil bestå slik man stort sett har kjent den. Mens for vår del er det ikke så store utfordringer på det private plan. Vi vil selvsagt også bli berørt av skadene i etterkant, men akkurat nå er det en spenning i at dette er en abnormal situasjon. Men vi har veldig medfølelse og tenker på de som er direkte berørt på en helt annen måte enn oss.

Vi tenker ikke da spesielt på han som har funnet seg et nytt fiskevann på parkeringsplassen på CC

Fishing på CC....

…eller jenta som i går fant ut at hun fikk være mer i fred i bassenget på parkeringa på CC enn på Fastland…

Som fisken i vannet...

Tror forresten med ganske stor sikkert at dette er to helt uavhengige episoder, med litt under et døgn i mellom. Så jeg insinuerer ikke at han gutten fisker etter jenta  😉

Øyvind og jeg gikk tur på lørdag langs Mjøsa, og det var mye vann da også sånn i forhold til normalen eller hva man sier. Men disse to bildene er tatt på ganske samme sted, lørdagkveld og mandagkveld. Mandag kom vi på en måte ikke like lett rundt englandsodden….

LørdagMandag

 

I går kveld tok vi bilde av meg og Amelia nede på Skibladnerbrygga og da jeg tok bilde på samme sted i dag kan man rett og slett konstatere at 30 cm vannstigning faktisk er litt…

Fremdeles tørre på bena... plask...

Og noen ganger sier et bilde mer en tusen ord, er det ikke noe slik? Derfor ble dette rene bildekavalkaden… Og ja, Gjøvik’s stolthet, den her fontena vår, jeg sier ikke mer jeg….

borte - titttei???

1 thought on “FLOM”

  1. Utrolige bilder! Kjempefint at dere har lagd dokumentasjon på forandringen som har skjedd på sånn kort tid.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *