FERDIG!

Dåpskake
Dåpskake

Vi kan herved krysse av for gjennomført på dåpen. Det er deilig å være ferdig. Etter en litt treg start må jeg si at vi fikk en hektisk innspurt, faktisk ble den såpass hektisk at soving ble nedprioritert de to siste dagene. Altså, det gjelder ikke bare meg, men oss alle sammen. Christine for eksempel sluttet med å sove på kvelden og fant ut at hyling fungerte omtrent på samme måte. Dette gjorde selvsagt Øyvind og meg veldig effektive, sånn sett fra et stressmestringsperspektiv. Likevel, med god hjelp kom vi i mål. Bordene ble pyntet, klærne strøket (og ja, jeg ønsker meg en Toby til bursdagen min. For en kjekk mann!! ) , maten ferdig og kakene pyntet!

Festbord
Festbord

 

Selv om det er koselig å ha en pen ramme rundt selskapet, er jo ikke det det aller viktigste, sånn egentlig. Vi la opp dagen etter hva vi trodde var best for frøken Christine, og sånn alt i alt tror jeg hun fikk en god dag. Hun ble nok litt lei i kirken, mest fordi hun ble litt sulten da det ble litt lenge mellom måltidene. Men hun tok ikke HELT av, og holdt koken selv om de tre andre dåpsbarna sov svært så pyntelig (heldige foreldre…). Men altså, etter kirken gikk vi hjem og lillejenta sovnet søtt i vogna si før vi var ute av “kirkebakken”. Og takket være vår latskap (orket ikke ta av dåpskjolen før vi gikk hjem) sov hun tradisjontro i den!

SKJULT INNHOLD

Her har vi valgt å skjule noe innhold for uregistrerte brukere. Det vil vises så fort du logger deg inn i boksen oppe til venstre på morsom.no ...

Ta kontakt med oss for å opprette en bruker til deg.

Christine takker og for alle de flotte gavene hun fikk, tusen takk!!!!! (ingen nevnt ingen glemt?!) Selv om vi glemte å henge ut flagg før vi gikk i kirka (vi glemte ta det inn også, så det hang til 21.30…), og selv om det til tider regnet kraftigere enn vannet i dusjen her renner hadde vi en veldig koselig dag og det håper jeg de som delte dagen med oss hadde også.

SKJULT INNHOLD

Her har vi valgt å skjule noe innhold for uregistrerte brukere. Det vil vises så fort du logger deg inn i boksen oppe til venstre på morsom.no ...

Ta kontakt med oss for å opprette en bruker til deg.

4 thoughts on “FERDIG!”

  1. Takk for en minnerik og fin dag sammen med dere. Både innhold og rammen var flott! Nok mat ble det også ;o

  2. Takk for at vi fikk komme på etterpålag! Jeg kommer til å dagdrømme om den super-kaka di i lang tid framover! 😉

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *