STOOOOR!

SKJULT INNHOLD

Her har vi valgt å skjule noe innhold for uregistrerte brukere. Det vil vises så fort du logger deg inn i boksen oppe til venstre på morsom.no ...

Ta kontakt med oss for å opprette en bruker til deg.

5 thoughts on “STOOOOR!”

  1. Og i dag gikk hun også i 16. mai-tog i barnehagen. Farmor var der og fikk se den flinke jenta som holdt flagget høyt mens de marsjerte og ropte flott hurra. Heia Amelia! Jeg gleder meg til å se deg i barnehagetoget i morgen!

  2. Ja 🙂 Nå har det gått fint hele uka, i går kom hun hjem i samme bukse som hun reiste i også 🙂 (dagen før sa hun i fra fikk vi høre, men det var litt for langt å gå…. 🙁 ) Så her er vi litt stolte hele gjengen tror jeg 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *