Prinsesserom!

Som jeg har sagt tidligere så synes jeg det er mange flotte barnerom ute i blogglandia. Det jeg synes er det vanskeligste med interiør er den siste finishen og å finne den “rødetråden”. Den røde tråden skal etter alt å dømme for tiden være helt hvit. Så slik sett er mye hos oss helt ut. Vi har eik, grått, cafe latte og barnerom som til og med har mørke farger! Skrekk og gru…

 

DSC_9786

 

Det er ikke bare bare det her med solskjerming heller. Soverommene våre ligger ut mot kveldssola, noe som av og til er en utfordring sommerstid både med tanke på sol og varme. Vi har vel kanskje ikke funnet den helt optimale løsningen, men vi har vært kreative og funnet gode rimelige løsninger synes jeg! Helt mørkt blir det ikke, men hva slags rolle spiller det når man likevel vil sove med lyset på???

 

DSC_9789

 

For å trøste de som nå skjelver av skrekk over fargevalg, kan jeg trøste med at Christine sin seng i alle fall er lys. Selv om den hverken er helt hvit eller nydelig retro eller en vakker kili eller stokke seng.

DSC_0333

 

Tross alt dette sover begge jentene til tider i sine egne senger, i alle fall deler av natten… I et av de siste foreldre og barn leste jeg om det her med perfekte barnerom, som det ikke ser ut til at noen bor på. Og da tenkte jeg litt som så at PHUUU, det er ikke bare jeg som ikke helt får til det her stilrene, laget selv overpraktiske. Så her ser dere to barnerom som ikke har nymalte dekorative tallerkenhyller til bokoppbevaring, hjemmesydde fargerike vimpler eller ekstremt overpraktiske pedagogiske system for lekeoppbevaring. (det der med tallerkenhylle synes jeg faktisk er litt trist, fordi det er jo så utrolig fint da… )

Og eh ja, vi husker selv om det til tider kanskje ikke ser slik ut her inne lengre at vi har flere “barn” og han har også fått sitt eget rom. I alle fall nesten….

DSC_0348

2 thoughts on “Prinsesserom!”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *