Den hvite interiørbølge….

Hvite gulv, hvite vegger, hvite tak, hvite serviser og ja, slik kan jeg sikkert fortsette i det uendelige. Her hos oss er ikke alt hvitt, selv om noen (les Øyvind) mente det da vi flyttet inn i sin tid.  Jeg synes hvitt er så fint, og jeg ser det ene lekre hjemmet etter det andre, som er helt, helt hvitt og drømmer meg bort.

 

Livet er ikke dagene som går, men dagene du husker...

 

Jeg drømmer om en ny spisestue og overraskelsen var ganske stor da jeg oppdaget at dette var en spisestue og et miljø jeg likte veldig godt. Det er jo ikke direkte hvitt?!?!

 

amaretta spisestue

 

– Bildet er fra Møbelringen sine hjemmesider, og herligheten (serien) heter Amaretta…

1 thought on “Den hvite interiørbølge….”

  1. Ta en titt på Mozartserien både i mahogni og i hvitt. Den er lekker den. Fagmøbler har den.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *