17. mai

HIPP HIPP HURRA! Åh, for en dag! Vi har hatt en veldig fin dag. Dagen startet litt senere enn planlagt, og med diskusjoner av typen “den blusa er ikke min, den er “Kistine” sin!!!” Husets snart 3-åring mener nemlig at bodyer er for beibier og ikke store jenter. Bunader trenger heller ikke søljer, i alle fall ikke hennes. Etter litt frem og tilbake med tanke på både matinntak og bekledning ble til slutt denne tårevåte kommentaren avgjørende for at vi alle fire faktisk gikk ut av huset i dag…  “.. men jeg har jo gledet meg sånn!”

Hun ble veldig overrasket da vi på veg til toget, i toget og senere i dag så at det var så mange som hadde like kjoler som meg. «Se, dere er like!» Noen har også fått kommentaren «vi er like i dag». Det er nemlig ikke bare Amelia som har ruta liv og rondastakk i denne byen, selv om de fleste antagelig ikke har lakksko med funklende plastdiamanter…

Etter barnetoget satt vi i solen på Gjøvik gård og koste oss med is! Vi så også litt på barnetoget, og Amelia har sett mange julenisser i dag. Menn med bunad ble forvekslet med julenissen, heldigvis forlangte hun ikke gaver…

SKJULT INNHOLD

Her har vi valgt å skjule noe innhold for uregistrerte brukere. Det vil vises så fort du logger deg inn i boksen oppe til venstre på morsom.no ...

Ta kontakt med oss for å opprette en bruker til deg.

Vi har kost oss på Mølla med farmor og bestefar, drukket kaffe her hjemme med Stig Anders, Marthe og morfar (tusen takk for at dere kom innom!!! – veldig koselig!) Vi har hatt grillgjester også. Desverre ble ikke været like perfekt hele dagen, i alle fall ikke for verandalivet… Men tordenvær og kakespising inne fungerer det også! Totalt sett tror jeg Christine sin første 17, mai har vært veldig fin, selv om dette er det eneste bildet vi har av henne i bunad fra dagen… Sløve vi? Helt klart, men hun sov for det meste mens hun hadde på seg bunad altså!

SKJULT INNHOLD

Her har vi valgt å skjule noe innhold for uregistrerte brukere. Det vil vises så fort du logger deg inn i boksen oppe til venstre på morsom.no ...

Ta kontakt med oss for å opprette en bruker til deg.

2 thoughts on “17. mai”

  1. Det var to nydelige bunadsprinsesser vi var sammen med på Mølla! Amelia var den flinkeste av alle gjestene, hun takket for maten. Dagen ble jo perfekt, regnet kom ikke før vi var ferdige med å grille og spise ute! Vi traff to andre bunadsprinsesser og en sovebaby, som også hadde en storslått dag! Hurra!

  2. Kjempekoselig å treffe på dere både her og der på 17. mai! Koselig å lese at dere hadde en fin dag! Kjempesøte bunadsjenter! Og flott bunadsmamma også selvfølgelig!!! Flinke Amelia som observerte at alle kledde seg så likt akkurat på denne dagen! Kanskje bunadskledde menn er grunnen til at Jonathan har snakket om kransekake og «juleniss» i barnehagen i går og i dag? Jeg måtte forklare at jeg ikke hadde funnet fram rester fra jul i alle fall! hihi

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *