Utrolig men sant!!!!

Det er ikke helt til å tro, men altså, i dag, i kveld, har jeg “ferdigstilt” mitt første håndarbeidsprosjekt siden ungdomsskolens håndarbeidstimer! Oki, for å lande litt igjen kan jeg informere om at det er snakk om en oldemorrute. Det betyr at før det er et pledd må jeg hekle kanskje 59 eller skrekk og gru 79 ruter til!! Men altså, dette kan fort bli som det ble i den Prøysensangen, den  om sybordet som ender opp som spekefjøl eller er det fuglebrett???  Sånn at denne søte lille lappen min, ender opp som en enslig unormalt liten gryteklut…..

DSC_0694

 

 

(og ja, jeg ser den er en anelse skakk og skeiv altså….)

10 thoughts on “Utrolig men sant!!!!”

    1. Siljeshekleskole har ikke fått godkjenning til å starte opp riktig enda 😛 Men hehe, om du trenger å lage en oldemorrute skal jeg kanskje klare å lose seg sånn haltende igjennom 😉

  1. God start iallfall, selv om det er laaaaangt igjen 🙂 Men vil nok fraråde deg på det sterkeste å bruke det som gryteklut. Da ville jeg heller gitt den til det rosa huset i stua =)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *