Lillehammer Sykehus Barneintensiven

Så er vi her igjen da. Ikke det at det ikke er fint her eller noe, men det er litt kjipt å være sykehusmamma. Jeg er likevel utrolig takknemmlig for at jeg bor i et land hvor vi blir så godt i varetatt.

Etter lengre tids surkling ringte jeg i går til fastlegen. Vi fikk raskt time og ble henvist rett videre til Lillehammer. På veg fra fastlegen til Lillehammer gikk turen hjemom etter litt av hvert jeg antok vi kunne komme til å trenge. I slaps og snøvær duret vi  nordover. Her ble vi nok en gang godt mottatt, men nesten sendt rett hjem igjen. Etter litt undersøkelser ble denne legen også enig med meg i at joda, hun surkler litt over hva man kan mene er normalt. Så da ble vi lagt inn. Vi fikk ikke enerom siden Christine ikke trengte å isoleres. Greit nok. Vi måtte dele rom med en uheldig dansk skiløper (jente ca 12 år) og hennes familie. Etterhvert ble det kun jente med mor, da resten av familien tok med seg mengder illeluktende skiutstyr hjem. Rommet ble luftet og det var klart for oss.

Litt av rommet vårt på formiddagen i dag :)

 

For å hjelpe Christine og pusten ble det startet behandling med inhalasjoner av racemisk adrenalin og saltvann. Ikke veldig populære greier… Men heldigvis utrolig effektive saker! Om jeg husker rett får hun noe som heter racemisk adrenalin og saltvann i den “dingsen”.

Det er litt av en oppkobling, men det er den med blått på som blir brukt....

Sånn utover det så aner vi ikke hva det er med Christine. Det er tatt blodprøver og hun har ikke noe av det de trenger isolere oss for, og hun har heller ikke noe av det de har testet henne for. På nattbordet står det også litt ulike remedier, men i natt sover ikke Christine med den her o2 måleren på seg, i natt som var hadde hun den teipet på foten så da bare koblet de henne opp ved behov.

Hjemmkoselig?!

Siden vi ikke har med all verden av skift henger pysjen til Christine til tørk på et håndtak på nattbordet. Den trengte å skylles opp, så da ble den skylt opp i rent vann i dag tidlig og flaks for oss ble den tørr til i natt.  Altså får vi bare ta en dag av gangen her, men vi håper å komme hjem i morgen…

SKJULT INNHOLD

Her har vi valgt å skjule noe innhold for uregistrerte brukere. Det vil vises så fort du logger deg inn i boksen oppe til venstre på morsom.no ...

Ta kontakt med oss for å opprette en bruker til deg.

12 thoughts on “Lillehammer Sykehus Barneintensiven”

 1. Høres ut som mye kjent historie det ja, og hvis den beholderen du tipper de putter ting oppi fordamper det, så har du nok helt rett. God hjelp i den =)
  Håper vi ikke sees på søndag, iallfall ikke på Lillehammer.

  1. Hun får saltvann og racemisk adrenalin i den beholderen, og ja det støver… Vil anta du fikk litt mer steroider da du ble behandlet her 🙂 Vil også tro det ser temmelig likt ut her som sist du var her 😉 Og søndag, jeg krysser fingrene for at vi ikke sees på Lillehammer 😀

 2. God bedring til Christine! De er flinke på barneavdelingen på Lillehammer, men best å være hjemme. Hvis dere snakker med Anne Kirsti Høgåsen får dere hilse henne fra Sigurd 😉

  1. Takk takk! Det er veldig bra å være her, men er bra å være hjemme også ja 🙂 Og det er klart vi skal hilse Nina, det er bare det at vi ikke har sett noen Anne Kirsti, tror jeg :S

 3. Godt dere tok en tur til fastlegen! Masse god bedring til Christine! Håper dere slipper å være der så lenge! Selv om de er kjempeflinke der 😉

 4. Staakkaars lille gode baby. Håper dere finner ut av det. Hun er vel kanskje for liten til å ta allergiprøver?? Eller?? God bedring. Klemmer herfra.

 5. Hei Silje! Hvordan er det med veslepiken nå? Det er et lite teppe som skulle vært til dere for lenge siden her i Egersgate. Kanskje noe å ha når dere er hjemme fra sykehuset?
  -A

  1. Nå har Christine det mye bedre, hjemme her på Gjøvik 🙂 Så koselig, kan ikke du ta deg en tur en dag da? Vi er stort sett hjemme vi!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *