Ut på tur, langt fra sur!

Vi har i dag gått tur, alle sammen, kjempekoselig!  Amelia fikk seg nye søte dockboots for noen dager siden og de er kjempepopulære! Med prikker…. Ikke spiselige prikker, men fortsatt prikker!

Prikkesko!

I dag skulle vi ut på tur og Amelia fikk velge antrekk selv. Det ble ullbukse og jakke, skjerf, votter og lue, ja og så dockbootsene! Sånn egentlig er vel det mest passende med antrekket og utviklingen av turen skoene… Så antagelig ville en gummibukse gjort susen, så tror vi går for en liten antrekksendring i morgen. Ja, for vi har bestilt søledamvær i morgen også! Vi liker våren!!!!

SKJULT INNHOLD

Her har vi valgt å skjule noe innhold for uregistrerte brukere. Det vil vises så fort du logger deg inn i boksen oppe til venstre på morsom.no ...

Ta kontakt med oss for å opprette en bruker til deg.

 

Vi var innom stadion og gikk på “skøyter”. Det var mange som gikk på skøyter, noen hadde spark og andre spilte hockey der oppe. Vi testet isen med bare skoene våre, og det gikk kjempefint det også. Glatt var det uansett. Vi fikk også med oss litt av en eller annen fotballkamp der oppe. Desverre for oss var tribunene nedsnødd, så vi måtte nesten tusle videre…

 

SKJULT INNHOLD

Her har vi valgt å skjule noe innhold for uregistrerte brukere. Det vil vises så fort du logger deg inn i boksen oppe til venstre på morsom.no ...

Ta kontakt med oss for å opprette en bruker til deg.

 

Kanskje er vi så glade i våren at vi tok litt av, og hoppet litt for mye og litt for høyt så alle klærne ble våte. Hell i uhell var vi da nesten hjemme, etter å ha gått en lang og fin tur på 1,25 kilometer i følge trackingen….

3 thoughts on “Ut på tur, langt fra sur!”

  1. Høres ut som en perfekt vårtur 🙂 Må jo få gå i litt lettere klær – og likevel hoppe i det som måtte finnes av søledammer! 😉

    1. Da gradestokken viste 19.8 (+) grader i sola ved vaskerommet tenkte jeg at det var greit å gå litt lettere kledd. Jeg tenkte bare ikke på at mange plussgrader + snø = storemengder slaps 😉 Men vi hadde det gøy og hva gjør det vel med litt klesvask fra eller til?!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *