Morgenstund er gull i grunn….

Tidlig på morgenen våkner Amelia, og noe av det første hun sier er, mamma hvor er Christine??? I det siste har vi da kunne sagt at hun ligger i vogna inne på rommet sitt. Åja, sier Amelia da, før hun fortsetter morgenshowet med å legge seg godt tilrette under dyna og be om at barnetv blir skrudd på.

SKJULT INNHOLD

Her har vi valgt å skjule noe innhold for uregistrerte brukere. Det vil vises så fort du logger deg inn i boksen oppe til venstre på morsom.no ...

Ta kontakt med oss for å opprette en bruker til deg.

Her en morgen etter at vi hadde vært på badet hørte vi Christine pludre i vogna. Vi tuslet inn og Amelia dro krakken borttil vogna og sang, leste og lekte med Christine som så ut til å like denne måten å våkne på.

SKJULT INNHOLD

Her har vi valgt å skjule noe innhold for uregistrerte brukere. Det vil vises så fort du logger deg inn i boksen oppe til venstre på morsom.no ...

Ta kontakt med oss for å opprette en bruker til deg.

Når det gjelder vogner så er det vel ingen stor hemmelighet at jeg har vært litt sånn over snittet interessert i emnet de siste årene. Vi har seng, vi har vugge og vi har vogn. Vugge til dagsoving, vogn til tur og seng til natten? Tja, her har det vært mer vugge til dukkene, seng til pynt og vogn til all slags soving. Tror de liker å ha det litt lunt og godt jeg. Ikke det at det ikke er lunt i sengen, men den virker ikke helt som en vogn med den lune hetta (som i hettevogn!). Så derfor har det blitt vognsoving både dag og natt. Jeg har foreslått å selge vogn og seng og kjøpe en slik diger  babyvogn, men vi får se da det kan jo gå seg til????

Silvercross Balmoral, bildet er valgt med tanke på deg Øyvind :P

5 thoughts on “Morgenstund er gull i grunn….”

  1. Når man kjøper den vogna der, får man med en to ukers, betalt ferie på kjøpet. Mat og drikke: all inclusive…

    PÅ REINSVOLL!!!!!!!!! (les: Oppland Psykiatriske Sykehus)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *