Bakemester harepus

Da Amelia ble døpt byttet vi kaker med noen venninner. De bakte til vår dåp og jeg til deres dåp/navnefest. I dag skal Ane ha navnefest, og det var på tide å bake litt igjen. Forige helg tok derfor Amelia og jeg og testlaget noen muffins, med god hjelp av mølleren.

SKJULT INNHOLD

Her har vi valgt å skjule noe innhold for uregistrerte brukere. Det vil vises så fort du logger deg inn i boksen oppe til venstre på morsom.no ...

Ta kontakt med oss for å opprette en bruker til deg.

Vi pyntet også muffinsene som best vi kunne med sjokolademelis og hjerter!  Og så tok vi med oss muffinsene og tuslet bort til oldemorAnna, for å spise hjerter og prikker. Det var forresten en ganske ambisiøstrilletur. Neo i bånd, Amelia på bibisykkelen og Christine i vogna. Men, siden det er så ufattelig mye snø her humpet sykkelen så mye at Amelia heller ville gå. Så da gjorde hun det, og det var ikke direkte trist da mormor kom og fulgte oss de siste meterene.

 CIMG6307

I dag var det tid for den store styrkeprøven og muffins ble bakt etter alle kunstensregler (trodde jeg).  Det ble MANGE muffins, og heldigvis fikk en del toppen rett vei.. Desverre fikk også noen slik motsatt topp, men da konklusjonen ble at de smakte ok, ble også de pyntet og tenkt som et lite bidrag til oldemorAnna sin 85-års dag. HURRA! I dag fikk mølleren fri, og røren ble laget på den gode gammeldagsemåten med romtemperert smør, egg, melk og mel, ja og litt vaniljesukker.

Siden dette var en litt stor anledning tenkte jeg å lage noe litt morsomt og spennende. Jeg har derfor kjøpt inn kakepynt, muffinsstekebret, lekre muffinsformer og kakesprøyte! Og sånn for å toppe det hele tenkte jeg å kjøpe en isoporkule (!), så i dag trasket jeg byen rundt på jakt etter en slik, uten hell….  Men det ble da en slags oppsats og her er resultatet!

Muffinsbukett

Vil samtidig gratulere både Wilma og Ane med navnefesten i dag! Og oldemormorAnna, Laila og Maiken med fødselsdagen! Hipp hipp hurra!

Søt(t)

4 thoughts on “Bakemester harepus”

  1. Muffinsoppsatsen vakte oppsikt og falt veldig i smak! De var like gode som de så ut! Tusen takk, Silje! 🙂

    1. hihi, du må endre Avatar bildet ditt Ellen 😛 Men, altså, så bra at de falt i smak! Og dersom noen roste deg, håper jeg du tok all æren selv! 🙂

    1. hihi! Takk takk! Konditor er jeg nok ikke, men utrolig hva litt konditorfarge og kakepynt kan gjøre! Og «mummis» som det sies her i huset er veldig godt 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *