TV-Stol

Vi har den siste tiden frekventert ulike møbelbutikker, og et par av gangene har Amelia vært med. En herlig liten medhjelper. Da vi var på siste “tokt” fant jenta seg en virkelig god tv-stol… Desverre matcher ikke denne helt interiøret ellers, men hva gjør vel det når den som matcher er minst like god???

SKJULT INNHOLD

Her har vi valgt å skjule noe innhold for uregistrerte brukere. Det vil vises så fort du logger deg inn i boksen oppe til venstre på morsom.no ...

Ta kontakt med oss for å opprette en bruker til deg.

10 thoughts on “TV-Stol”

    1. hehe, det skal du ikke se bort i fra! Jenta digger CC, handling og små handlekurver! Og jeg antar du føler at akkurat der ligner hun ikke deg??? 😉

    1. Kanskje det? Men eh, da må nestne Christine ønske seg etterhvert også!!! En stødig god reclainer var det i alle fall! 🙂 Og kjenner jeg MikkeMustvslaven rett sier hun ikke nei-takk til en slik bursdagspresang!

  1. Innen denne passer Christine, har Amelia funnet seg en ny og mer passende. Så det gjelder å tenke langsiktig. Shoppingen må opprettholdes, men det demrer for meg, at det er noe som heter å arve??

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *