KARNEVAL!!!!!

I dag er det karneval i barnehagen. Hele uka har gått med til forberedelser, både hjemme og i barnehagen. Amelia og jeg var på leting etter det perfekte antrekket mandag eller tirsdag. Inne på lekebutikken på CC fant vi ikke det helt store. HUn ønsket ikke å være pippi, frosk, prinsesse eller heks. Hun kunne til nød være tiger “… men jeg kan jo være tigergutt da mamma….”  Ønsket var å være Minni Mus, og vi tuslet derfor litt slukøret ut av lekebutikken da vi innså at de ikke hadde det vi trengte. Turen gikk så innom Kappahl, og der fant vi en lilla kjole vi var enige om at kunne ligne på Dolly, med dette i bakhodet tuslet vi videre til H&M. Og sannelig, der fant vi nesten alt vi trengte!

Vi har hatt en diskusjon om Minni Mus har røde negler, det har hun vist ikke… Hun har heller ikke svart nese, bare sånn at dere vet det! Så i dag tidlig sa jeg til Amelia, da må du ha det fint på karneval! 

– Nei mamma, ikke karneval, jeg skal være Minni Muuuuuuuuuuus!

Og Det var hun… Smilefjes

SKJULT INNHOLD

Her har vi valgt å skjule noe innhold for uregistrerte brukere. Det vil vises så fort du logger deg inn i boksen oppe til venstre på morsom.no ...

Ta kontakt med oss for å opprette en bruker til deg.

9 thoughts on “KARNEVAL!!!!!”

 1. Jonathan synes at Amelia er fin! «Ja», sier han bekreftende når jeg leser det jeg har skrevet 😉 Han vil egentlig se flere bilder! Jeg er selvsagt enig! Og vi ble enige om at nå må vi snart leke med Amelia igjen! God helg, vennene våre! 😀

  1. Amelia er KLAR for playdate! Tid og sted og vi er med! Kanskje vi kunne spise middag/kveldsmat sammen en dag?
   Og Jonathan! Jeg er helt enig, hun er veldig fin!!!

   1. Playdate med middag/kveldsmat høres veldig koselig ut! Nå må vi bare se ann formen til pappa’n her – for nå ligger han rett ut…

 2. Kjempefin og søt liten Minni. Tips: mye av moroa med karneval er hvis man har tid til å sy/lage kostyme i lag hjemme. Er kanskje litt ung for symaskinen enda, men..men.. siden kanskje. Håper dere er friske nå. Klem herfra.

  1. hehe… Jeg bør antagelig trå veldig veldig varsomt her nå, men mye av moroa med karneval er også SHOPPING! Amelia er alt veldig godt oppdratt, og mens vi er på cc kan hun lykkelig komme med kommentarer som dette: NÅ KOSER VI OSS MAMMA!!!! Det varmer et mors hjerte. På veg hjem fra barnehagen kan hun også lykkelig konstatere at vi må handle før vi reiser hjem…

 3. Ha..ha..ha, det var det jeg hadde en aning om. Ja, en skal tidlig krøkes den som god «teenager» skal bli. Det vil nok komme til varme både morshjerte og lommeboka ??

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *