Babysang

Da Amelia var liten gikk vi på babysang. Hun var med både før og etter jul, men jeg klarer ikke huske når hun startet, bare at det var etter høstferien 2008. Det hele ble avsluttet av diplomutdeling før jul, og på nyåret 2009 var vi på’n igjen. Det var sommeravlsutning på Skumsjøen, men vi fikk ikke vært med fordi vi var på Kypros mener jeg å huske.

SKJULT INNHOLD

Her har vi valgt å skjule noe innhold for uregistrerte brukere. Det vil vises så fort du logger deg inn i boksen oppe til venstre på morsom.no ...

Ta kontakt med oss for å opprette en bruker til deg.

I dag var det Christine sin tur, og vi tuslet bort til klokka elleve. Litt rart var det å være tilbake. Vi tuslet inn samme døra, parkerte vogna og selv om alt var det samme var det liksom helt anderledes. Det var jo ingen av de kjente fjesene fra sist der, naturlig nok, men noen kjente var det likevel. Og heldigvis kom Maren og Hedda og holdt oss med selskap, Det var trygt og godt for en nybegynner.

Instruktøren, Elin, var og den samme, og hun kjente meg igjen fra sist, og det var koselig. Sangene var de samme, men noen endringer var gjort, blant annet var fallskjermen byttet ut med en annen!

Den gamle fargerike fallskjermen

Christine så ut til å kose seg, så nå vet vi hva vi gjør på torsdager fremover! (desverre hadde vi ikke med kamera i dag)

5 thoughts on “Babysang”

  1. Så koselig å høre at Christine er begynt på babysang! Det er et fint tiltak. Og hun skal jo begynne i Good Gospel når hun blir stor, så det er bra hun øver!

  2. Bra oppfølging, Christine måtte jo også få gå på sang forstås:)) Hva med svømming?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *